Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet még Magyarországon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még Magyarországon, bármilyen felületen olyan beszélgetést/ismerkedést folytatni,ahol egyáltalán nem jön elő a szó a szexről?

Figyelt kérdés
Mielőtt még kikiáltanátok apácának,meg frigidnek,egyik sem vagyok.Mindössze nem szeretem,ha vad idegenek abszolút olyan kérdésekkel bombáznak (itt is érkezik ilyenkor kb 10 privát),hogy mikor voltam utoljára férfival,mikor ön kielégítettem,és hasonlók.Egy társkeresési beszélgetésben,miért kell ilyenről egyáltalán beszélni?Hamar rövidre szoktam zárni az ilyen üzeneteket,egy tiltással..de felmerült bennem a kérdés,hogy ez mire jó? Miért érdekel egy férfit,hogy a nő korábban kivel,hogyan mikor? Miért nem törődik a saját dolgával? ha komolyabbra fordul az ismerkedés, a hölgy úgy is az orrára köti majd azt,amit jónak lát..de miért kell rögtön ilyenekkel előhozakodni? Vagy az internet már csak erre jó/való?
2023. szept. 27. 23:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem
2023. szept. 27. 23:41
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Nalam nem jött elő és melegnek néztek. 🤷‍♂️ No thx
2023. szept. 27. 23:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Akivel ez jön szóba már az elején, az nem párkapcsolatot akar, csak szexet. Te meg lehet félreérted a közeledését, mert nyilván nem fogja konkrétan megmondani a szándékait, csak puhatolózik, hogy vevő vagy-e rá.

Nekem a tinder egyébként több esetben dobott párkapcsolatra vágyókat, mint egyéjszakást keresőt. Ha ez nem jön össze, akkor ott a való élet, unokatesóm például egy buszmegállóban ismerte meg a férjét, most született babájuk.

2023. szept. 28. 00:01
 4/13 anonim ***** válasza:
42%

Ez redpill 1.0. A nőket az appokon végtelen férfi bombázza folyamatosan, míg a férfiaknak jó ha naponta van 1 -2 matchük. Ha a férfi túl sokat beszélget a nővel, a nő előbb -utóbb találni fog valaki jobbat a másik 150 like -oló közül, megunja a beszélgetést és ghostol.

A tapasztalt férfiak ezért megpróbálják rövidre zárni a beszélgetést és minnél hamarabb eljutni a szexig.

Ha az megvolt, a nő utána máshogy viselkedik és ghostolás helyett ő is hajtani fog a férfira. A lényeg, hogy ha átlagos férfiként hosszú távút akarsz, szexelj minnél hamarabb.

2023. szept. 28. 00:36
 5/13 anonim ***** válasza:
12%

4# meg is válaszolta a kérdést

A férfiak "undorító" viselkedése tulajdonképpen szükségszerű reakció a nők társkeresési fölényére. Nem véletlenül csinálják ezt férfiak, ha nem válna be nem tennék ezt

2023. szept. 28. 00:51
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia, igen! Van kifejezetten egy ilyen oldal (Első Találkozás), amit szó szerint szívből készített az alkotója, kifejezetten komoly kapcsolatot keresőknek. Az egyetlen társkereső, amiről a vélemények szinte egységesen pozitívak. Miért? Több ok miatt is (felhasználóbarát, tisztességesen működő, sunyi trükközést kerülő oldal, ahol közvetlen kapcsolatot lehet létesíteni a tulajdonossal is írásos formájában, ha bármilyen panaszod vagy javaslatod van), de főleg azért, mert erről az oldalról azonnal kitiltják azokat, akik gusztustalankodnak (pl. trágárkodás, péniszfotó), vagy szexről kezdenek beszélni. Határozottan benne van az oldal szabályzatában. Vác és környéke, így Budapest is beleesik az ott regisztrált emberek vonzáskörzetébe. Rengeteg infót és cikket találsz róluk az oldalukon, és az alkotója is egy korrekt, tisztességes, az oldalt a felhasználók véleménye alapján folyamatosan fejlesztő informatikus férfi :) Nézz rá, ha gondolod, én már végigolvastam a cikkeket, bár tapasztalatom nincs vele, mert én egy ideje kapcsolatban vagyok (amúgy Randivonalról), de nagyon jókat hallottam róla:

[link]

29 F

2023. szept. 28. 01:55
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Huh ekkora egy frigidet…
2023. szept. 28. 05:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os! Voltam már ott,és nem igazán jó a tapasztalatom! Oda is regisztráltak fel olyanok,akiknek hamis volt a profiljuk!És olyan túl hamar nem voltak kirostálva,még jelentés után sem.
2023. szept. 28. 09:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Jól esett töröltetni a kommentem? :D nagyobb örömöd ne legyen az életben! Deal?
2023. szept. 28. 13:01
 10/13 anonim ***** válasza:
#8: Egyszer azt hallottam, hogy direkt vannak ál profilok is, mikor még friss egy oldal. Nincs elég felhasználó, nem pörögnek úgy a matchek, nagyjából egy óra alatt átnézed a teljes adatbázist, aztán otthagyod te is az appot. Nehéz beindítani egy társkeresőt, ha nincsenek emberek. Persze nem biztos, hogy ez áll a hátterében a kései tiltásnak, de előfordulhat.
2023. szept. 28. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!