Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarok?mi a baj?

Figyelt kérdés

Kivételesen egy túl normalis pasival sikerült bele futnom, de most jön a gond....

Helyes ,magas,izmos ,csak valamiért nem érzem a .kemiat ,vagy valami hasonlót ami megmozgatja a fantáziám!!!Nagyon igényes is és nem értem mi a baj velem ...Ilyenkor van? Ilyen pasira vágytam mindig is!!n32

2023. szept. 29. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Erre mondják azt, hogy Isten útjai kifürkészhetetlenek! Te tervezel, de Isten végez!

Ha nincs köztetek kémia, akkor inkább hanyagold.

2023. szept. 29. 10:45
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom hirtelen mi történt esküszöm ilyen még sose.volt .A másik, hogy nem tudom rossz elképzeltem lenne ???

N3m értem magam esküszöm

2023. szept. 29. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a szexuális kémia nem csak külső függvénye. Hogy két ember miért vonzódik ennek valóban kémiai, biológiai okai vannak, nem ennyire egyszerű, hogy ki hogy néz ki.
2023. szept. 29. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Én is rengeteg helyes pasit látok, de egyikük sem mozgat meg. Az egyetlen, aki igen, annak meg én nem kellek... :")

Ha nincs kémia, kár erőltetni.

2023. szept. 29. 11:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen.

Még olyan is h az istennek nem akarnál tőle semmit ha csak az agyad dal kellene dönteni de olyan mint egy mágnes, vonz, és a szíved szakad meg, hogy az agyad dal meg tudod hogy ennek jó vége nem lesz.

2023. szept. 29. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
95%
Fura dolog a kémia. Férfi vagyok, de engem is sokszor tök átlagos vagy azalatti lányok mozgatnak meg, velük jobban tudok fantáziálni is, mint az az ilyen "jó mellű-jó seggű" stb. típusú lányokkal. Fene se érti ezt. Nem tudom megmagyarázni, miért, de ez van, így sikerültem :D
2023. szept. 29. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Csak ne verd át! Köszi 🍻
2023. szept. 29. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!