Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mekkora aránya vár el jelentősebb péniszméretet?
Mikropénisz (10cm vagy annál kisebb erektált méret) nem számít, ez nyilván nagyon kevés nőnek elegendő
A 11-14 cm körüli erektált péniszméret a lényeg, ami átlag alatti, mégis már nem mikro kategória, és elég gyakori.
Azt szeretném kideríteni hogy mennyire elfogadott, sőt mennyire élvezhető egy ekkora méret?
És mekkora arányban várnak el ennél többet a nők?
Csakis úgy hogy a nő elvárásai az igényeit tükrözi. Azaz ha nem vár el péniszméretet akkor képes legyen élvezni a kisebb méretet is.
"Szerintem mikor a nők azt mondják, hogy igenis a nagy a jobb, az azért van, mert az általában vastagabb is és ez az, amit igazából élvezünk"
Értékelem a hasznos választ, de némi kiegészítésre szorul
Számértékben kifejezve (átló hossza centiben) is meg tudnád határozni mekkora az elvárt vastagság?
Mert akkor azt is figyelembe lehetne venni
Mindegyikük. És jogosan!
Kérdező, így jártál, miért nem növesztettél normális méretű brokit?
Az enyém tulajdonképpen a teljesen átlagos kategória (14-16 cm közötti)
A kerülete pedig 13 cm körüli
Az nem tudom átlagosnak számít-e?
szerintem átlagosat elvárnak.. de fontosabb nekik hogy tiszta legyen.
csomó lány/nő erről ír hogy tiszta makulátlan borotvált..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!