Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinek a legapróbb testi hibájàt sem fogadjàk el a nők?
És mégis mit jelent az hogy nem tökéletes a fogsorod?
Mert pl az hogy csálék még nem olyan durva, de amúgy rendbe is hozható.
Viszont ha rohadnak arra nincs mentség sem elnézés.
És egyébként igenis sokat számítana ha lefogynal és tanulnal. (nem feltétlenül diploma de egy jó szakma is jobban mutat mint a gyári meló)
Az én férjem is alacsony, kopaszodik is, de sokat sportol így fitt, sokat tanult hogy ott lehessen ahol most van és keményen dolgozik is. Neki is voltak rossz fogai de megcsinaltatta és azóta nagyon vigyáz rá. Ezek igényességet és céltudatosságot mutatnak egy nőnek ami vonzó.
"nem annyira magas"
Milyen az a "nem annyira"?
Nekem pl. csak olyan pasik jöhettek szóba, akik minimum egymagasak velem (170 cm), szerintem nem nagy kívánság, és nem fogom magam szégyellni érte.
"nem tökéletesek a fogai"
Már megint, mi az a "nem tökéletes"?
Ha annyi, hogy nem tökéletesen állnak sorban, és nem hófehérek, akkor elfogadom.
De ha pl. hiányos, és nem pótolja, azt nem. Ha látványosan kusza, vagy komplett arcát elrontó módon borzalmas a harapása, állkapcsa, az teljesen kizáró ok. Barnás rohadás, és ezer éve le nem szedett fogkő is.
És nem, nem érdekel a szipogás, hogy nincs rá pénzed, nem leszel ettől gusztusosabb és sajnálni sem foglak.
"sérült a lába"
Ezt én elfogadnám.
"kicsit pocakos"
NEM.
"nem annyira helyes az arca"
Ha én is így látom, akkor 0 esélye.
"nem olyan okos, mert nem diplomázott le"
Nem a diplomától okos az ember.
A "nem olyan okos" teljes kizáró ok nálam, de a diploma hiánya viszont önmagában nem.
"15 cm a kukija"
Teljesen normál méret.
Mindenkinek vannak apró testi hibái, ha senkié nem lenne elfogadva, akkor egy darab párkapcsolat nem lenne.
De amit felsoroltál az nem egy valami….
Érted?
Hát, én is igy vagyok a "nem annyira magas, nem tökéletesek a fogai, sérült a lába, kicsit pocakos, nem annyira helyes az arca, nem olyan okos mert nem diplomázott le, 15 cm csak a kukija" - Férfiakkal! 🤣 Aranyos meg minden, de otthonra nem kéne!
A kettősmérce ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!