Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Párommal 8 éve vagyunk együtt, van egy saját házunk. Nagyon sok az utóbbi időben a konfliktus, mindenen felhúzza az agyát, még a legapróbb dolgokon is. Ha ideges, nagyon csúnyán beszél mindenkivel aki a közelében van,
lehord speciel engem is mindennek, de amikor megnyugszik, mintha mi sem történt volna.
Mellesleg tudja hogy miket mondott, de azzal védekezik, hogy mindenki csúnyán beszélt vele, mindenki provokálta, és felemeltük a hangunkat, védekeznie kellett.
Nagyon sokszor flegma, amit hozzá kell tennem, hogy nem házias, picit lustább kategória.
Speciel azért is képes üvölteni, ha a redöny nem teljesen van felhúzva, hanem csak 3/4 részig.
Ilyen apróságokból is hatalmas vita van a háztartásunkban.
Jelzem, ő a család női tagja.
Fizikai munkát végzett, operátorként dolgozott, azt hittem, hogy az ment rá az idegrendszerére, de kb 4 hónapja kilépett, és azóta is ugyanez a helyzet.
Egyszerűen nem tudom, hogy mit csináljak.
Ha esetleg leülök TV-zni vagy megnézek a számítógépen egy filmet, vagy akár játszom egy órácskát munka után, már akkor is kiveri a balhét és 2 napig hozzá sem lehet szólni, mert amint megszólalok, olyan vörös és ideges lesz, hogy elviselhetetlen lesz.
Egy időzített bomba.
Szerintetek javítható a helyzet, vagy ti, ebben a cipőben mit tennétek?
Nem szeretnék negatív kommenteket, így is épp elég rossz a helyzet.
Azt azért még hozzátenném, hogy ha vita van, én keményen beleállok, nem vagyok papucs, de a baj, hogy szeretem, és ezért nehéz sokfajta lépést meghozni.
A véleményetekre lennék kíváncsi.
Köszönöm szépen.
28 éves pasi, 26 éves nő.
"amit hozzá kell tennem, hogy nem házias, picit lustább kategória."
"Fizikai munkát végzett, operátorként dolgozott"
"Ha esetleg leülök TV-zni vagy megnézek a számítógépen egy filmet, vagy akár játszom egy órácskát munka után, már akkor is kiveri a balhét"
Nem lehet, hogy az volt a gond, hogy ő fizikai munka után hazaért, és te elvártad, hogy legyen házias, tegye eléd a vacsorát, míg te leültél a tv, számítógép elé munka után, mert neked jár a pihenés?
Barátnőm férje is azt terjesztette, hogy az ő felesége milyen házsártos, és mennyit veszekszik vele. Miközben a barátnőm rengeteget dolgozott, kétszer annyit vitt haza, mint a férje, mellette nevelte a 2 gyereket és egyedül vitte a háztartást. És igen, veszekedett a férjével, hogy miért nem csinál semmit, miért nem segít semmiben.
Nem.
Én ledolgozom szépen a munkaidőmet, hazajövök, fát vágok mert kell a kazánba, majd van, hogy én készítem a vacsorát.
Nem, nem vártam el tőle hogy főzzön, szeretek én is főzni, és a hideg ételeken is simán elélek.
Mellesleg mint említettem, 4 hónapja nem dolgozik, reggeltől estig itthon van.
Itt most azon van a hangsúly, hogy minden egyes helyzetben, minden kategóriában vita hegyek vannak.
28 éves.
8 éve a fix, házikosztra utalva.
Nem is élt még, a fiatalságát elzárta egy azaz EGY nőnek.
Én megőrülnék. Sajnálom őt és téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!