Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinek a legapróbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek a legapróbb testi hibájàt sem fogadjàk el a nők?

Figyelt kérdés
Ha nem annyira magas, nem tökéletesek a fogai, sérült a lába, kicsit pocakos, nem annyira helyes az arca, nem olyan okos mert nem diplomázott le, 15 cm csak a kukija stb
2023. szept. 26. 07:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
16%

Ez sajnos igy igaz!

Tennes kell magadert, eleg sokat. Tobbet, mint egy Nonek.

2023. szept. 26. 07:57
 2/27 A kérdező kommentje:
De vele született adottságokon nem lehet változtatni!
2023. szept. 26. 07:59
 3/27 anonim ***** válasza:
98%
De a pocakon, munkan, kinezeten IGEN
2023. szept. 26. 08:01
 4/27 anonim ***** válasza:
12%
Túl kínálat van pasibol ezért tudnak válogatni de a kocka fordul 30 fölött szépen lassan.
2023. szept. 26. 08:06
 5/27 anonim ***** válasza:
83%
Hát ezek a tulajdonságok így együttesen nem népszerűek. Lehet hogy apróság de sok.
2023. szept. 26. 08:06
 6/27 A kérdező kommentje:

3

Mit változtatna az ha nem 82 kg lennék hanem 70? Mit változtatna ha 2 szakma és érettségi mellé, lenne diplomám is? Hirtelen magasabb lennék vagy megnőne a farkam? Hirtelen egy adonisz lennék és jóképű? Már nem sàntítanék? Kicserélődne a fogsorom ? Csak egy valamiben nem vagy jó akkor instant kuka az ember a nőknél.

2023. szept. 26. 08:07
 7/27 anonim ***** válasza:
82%

Igazad van. Esetedben semmit nem befolyásolna.

A hozzáállásoddal ill. a negatív mentalitásoddal van a baj. Én az ilyet messziről kiszagolom, és menekülök.

2023. szept. 26. 08:19
 8/27 anonim ***** válasza:
79%

A felsorolásod alapján nem csak egy valamiben nem vagy jó. 🤷‍♀️

2023. szept. 26. 08:21
 9/27 anonim ***** válasza:
78%

En talalkoztam foghiányossal.már. a maradek foga is rohadt. eleve meg se tudnam csókolni se mert undorodom.

Vagy aki szakállas azoktól is.

2023. szept. 26. 08:33
 10/27 anonim ***** válasza:
87%
*Meg olyantol is elszaladtam akin szex előtt megláttam hogy piros fecske bugyi van rajta. Hát nem csak a szextol ment el a kedvem,a pasitol is egy pillanat alatt.
2023. szept. 26. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!