Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy, ha egy nő leköt érzelmileg, akkor nem vágyok ismerkedésre?
Ezt nekem azért érdekes olvasni, mert én mindig azt gondoltam a férfiak csak rövid ideig áhitoznak egy bizonyos nő után és mikor realizálják, hogy abból nem lesz semmi, akkor azonnal továbblépnek. És ezt a fejemben azzal magyaráztam, hogy mindezt azért teszik, mert elsősorban az hajtja őket, hogy szexuálisan minél előbb és biztosan kielégülhessenek.
Neked nincs ilyen vágyad? Vagy amiatt lehet, mert benne vagy a korban? Bár szerintem nem vagy öreg egyáltalán, ő viszont nagyobb eséllyel gondolom nem olyan szemmel néz rád.
Illetve ha van ilyen vágyad, ez kizárólag erre a nőre irányul? És akkor nem próbáltad elcsábítani?
Megint itt vagy! Csak idősebb lettèl 2 évvel 3 nap alatt.
Minek irogatsz erről ki kicsit módosított kérdését pár naponta? Nem érted hogy az idős lúzer és fiatal szép munkatárs minden kérdésben benne van ? És felismerhető
"...én mindig azt gondoltam a férfiak csak rövid ideig áhitoznak egy bizonyos nő után és mikor realizálják, hogy abból nem lesz semmi, akkor azonnal továbblépnek. És ezt a fejemben azzal magyaráztam, hogy mindezt azért teszik, mert elsősorban az hajtja őket, hogy szexuálisan minél előbb és biztosan kielégülhessenek."
Neked az a bajod hogy női logikával próbálod értelmezni a férfi logikát. A legfontosabb kúlönbség a kettő között hogy míg nektek nöknek a szexuális és romantikus vonzalom összeolvadt, addig a férfiak ezt inkább külön kezelik.
Tehát akibe szerelmesek lesznek azt nem megfektetni próbálják, hanem megismerni (persze a 2 féle vonzalom soha nem zárja ki egymást, söt erösen összefüggnek)
Emellett a férfiaknak gyorsan kell reagálniuk a nök reakcióira, ezért ha egy nö elutasító akkor mindkét fajta vonzalom, de elsősorban a romantikus meg fog szűnni.
Namost ha a romantikus vonzalom
tárgya valamiért elérhetetlen akkor a férfi nem próbálkozik be, és ekkor előfordulhat hogy a vonzalom sem szűnik meg.
Nehéz az ilyen helyzet egy férfinak, a kérdezö kérdése nagyon jó.
A megoldás vagy a munkakapcsolat megszakítása, vagy a bepróbálkozás az esélytelenek nyugalmával. Utóbbi kockázatos ha az illető foglalt, de ha nem akkor mimdenképpen érdemes megcsinálni.
Utána sokkal könnyebb lesz hidd el!
18,
Szerintem is nagyon érdekes kérdés és a Te válaszod is nagyon tanulságos.
Mégis, mintha lenne benne egy dolog amit nem fed le a Te válaszod sem.
Hogy a kérdező miért nem vágyik más nőre, ha ahogy mondod, a férfiak képesek külön kezelni a romantikus és szexuális vágyaikat. Tehát ha mégis ismerkedne, szexuális kapcsolatot létesítene, attól még a romantikus érzelmei az elérhetetlen nő iránt megmaradhatnának. Nem? De neki ilyen indíttatása nincs. Legalábbis így értettem, amit írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!