Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális hogy, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy, ha egy nő leköt érzelmileg, akkor nem vágyok ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm aki nagyon bejön csak hát sokkal jobb kategória mint én és fiatalabb is, így nagyon esélyem nem lehet nála, viszont sokat beszélgetünk sokat nevetünk, mert szimpatikusnak talál, de mint férfi nem akar, valahogy mióta ez a nő van két éve nem vágyok más nőre, ismerkedésre és társai mintha lekötne érzelmileg...
2023. szept. 25. 19:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Egyébként flortol veled, ad félreérthető jeleket? Mert ha igen, akkor tudatalatt te mégis reménykedsz, hiába döntöd el agybol, hogy nem lehet. És akkor ennyi a motiváciodnak a többi nővel kapcsolatban.
2023. szept. 25. 20:57
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nekem azért érdekes olvasni, mert én mindig azt gondoltam a férfiak csak rövid ideig áhitoznak egy bizonyos nő után és mikor realizálják, hogy abból nem lesz semmi, akkor azonnal továbblépnek. És ezt a fejemben azzal magyaráztam, hogy mindezt azért teszik, mert elsősorban az hajtja őket, hogy szexuálisan minél előbb és biztosan kielégülhessenek.

Neked nincs ilyen vágyad? Vagy amiatt lehet, mert benne vagy a korban? Bár szerintem nem vagy öreg egyáltalán, ő viszont nagyobb eséllyel gondolom nem olyan szemmel néz rád.

Illetve ha van ilyen vágyad, ez kizárólag erre a nőre irányul? És akkor nem próbáltad elcsábítani?

2023. szept. 25. 21:16
 13/22 anonim ***** válasza:
63%

Megint itt vagy! Csak idősebb lettèl 2 évvel 3 nap alatt.

Minek irogatsz erről ki kicsit módosított kérdését pár naponta? Nem érted hogy az idős lúzer és fiatal szép munkatárs minden kérdésben benne van ? És felismerhető

2023. szept. 25. 21:20
 14/22 A kérdező kommentje:
12. Ilyen fiatal kollégát nem szeretnék elcsábítani, de abszolút nincs ilyen vágyam, hogy minél előbb kielégülhessek, sose voltam ez a tipikus kan Marci típusú férfi, érzelmesebb voltam mindig, a szexualitás másodrendű volt
2023. szept. 25. 21:20
 15/22 anonim ***** válasza:
12-ez nem így van! A férfiak nehezen tudják azokat a nőket elfelejteni, akit nem kaptak meg. Sokszor ilyen plátói vágyakozás marad meg bennük akkor is, ha közben van párjuk.
2023. szept. 25. 21:29
 16/22 anonim ***** válasza:
15. Ez sem igaz.. mert akivel egyutt vannak az meg is tudtak elni valosan ezert elfelejtodik a platoi.
2023. szept. 25. 22:22
 17/22 anonim ***** válasza:
15, lehet, ok. De attól még szexuális vágyaikat kiélik más nővel. Vagyis mennek tovább, ismerkednek, a kérdező pont azt mondja, hogy ez neki nincs meg, ha jól értem, semmilyen szinten nem érdeklik más nők.
2023. szept. 25. 22:32
 18/22 anonim ***** válasza:

"...én mindig azt gondoltam a férfiak csak rövid ideig áhitoznak egy bizonyos nő után és mikor realizálják, hogy abból nem lesz semmi, akkor azonnal továbblépnek. És ezt a fejemben azzal magyaráztam, hogy mindezt azért teszik, mert elsősorban az hajtja őket, hogy szexuálisan minél előbb és biztosan kielégülhessenek."

Neked az a bajod hogy női logikával próbálod értelmezni a férfi logikát. A legfontosabb kúlönbség a kettő között hogy míg nektek nöknek a szexuális és romantikus vonzalom összeolvadt, addig a férfiak ezt inkább külön kezelik.

Tehát akibe szerelmesek lesznek azt nem megfektetni próbálják, hanem megismerni (persze a 2 féle vonzalom soha nem zárja ki egymást, söt erösen összefüggnek)

Emellett a férfiaknak gyorsan kell reagálniuk a nök reakcióira, ezért ha egy nö elutasító akkor mindkét fajta vonzalom, de elsősorban a romantikus meg fog szűnni.

Namost ha a romantikus vonzalom

tárgya valamiért elérhetetlen akkor a férfi nem próbálkozik be, és ekkor előfordulhat hogy a vonzalom sem szűnik meg.

Nehéz az ilyen helyzet egy férfinak, a kérdezö kérdése nagyon jó.

A megoldás vagy a munkakapcsolat megszakítása, vagy a bepróbálkozás az esélytelenek nyugalmával. Utóbbi kockázatos ha az illető foglalt, de ha nem akkor mimdenképpen érdemes megcsinálni.

Utána sokkal könnyebb lesz hidd el!

2023. szept. 25. 22:33
 19/22 anonim ***** válasza:

18,

Szerintem is nagyon érdekes kérdés és a Te válaszod is nagyon tanulságos.

Mégis, mintha lenne benne egy dolog amit nem fed le a Te válaszod sem.

Hogy a kérdező miért nem vágyik más nőre, ha ahogy mondod, a férfiak képesek külön kezelni a romantikus és szexuális vágyaikat. Tehát ha mégis ismerkedne, szexuális kapcsolatot létesítene, attól még a romantikus érzelmei az elérhetetlen nő iránt megmaradhatnának. Nem? De neki ilyen indíttatása nincs. Legalábbis így értettem, amit írt.

2023. szept. 25. 22:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem titkon reménykedik, azért nem érdekli a többi nő. És őszintén, akikkel ismerkedhet, valószínűleg nem rughatnak labdába a kolléganohoz képest. Legjobb lenne egy egyértelmű elutasítás a kolléganő részéről.
2023. szept. 25. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!