Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Már kezd elegem lenni az egészből. Ő alig keres. Ha én , akkor csetelünk egy napot, vagy telefonon beszélgetünk, utána 2-3 napra eltűnik. Múltkor direkt nem írtam. 4 nap telt el és akkor keresett fel. Úgy érzem mintha elvárná én kezdeményezzek.
2023. szept. 25. 09:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az egyoldalú dolgok ritkán okoznak elégedettséget, boldogságot mindkét félnek egy kapcsolatban.

Nincs erre jobb: ha úgy érzed, egyoldalú, ha úgy érzed, neked ez nem OK, nem elég, akkor el kell tőle búcsúzni, jobb nem lesz- főleg, ha az elején ilyen érdektelen…

2023. szept. 25. 09:23
 2/12 anonim válasza:
100%

Elengedém.

Élet rövid.

Ne ragadja le.

2023. szept. 25. 09:26
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Minek jatszmazni, hogy napokig nem irsz ra? Ha ugy erzed, hogy ilyen elvaras van feled, akkor meg donts, hogy ennek meg akarsz felelni, vagy sem. Hisztizni ezen felesleges.
2023. szept. 25. 09:26
 4/12 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, már nem egyszer szóltam neki ezért, igazat adott, bocsánatot kért, de semmi változás. Sokáig küzdöttem. Nehéz elengedni, kedvelem. De tudom ez így nem jó.
2023. szept. 25. 09:29
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Tiltsd már le! Le se kakil téged. Megalázó
2023. szept. 25. 09:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól sejtem, ismerkedtek, mióta, ismeritek egyáltalán egymást személyesen?
2023. szept. 25. 10:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Meg lehet próbálni helyrehozni a dolgokat, de ehhez 2 ember kell. Ha valamit csak az egyik fél akar, abból semmi jó nem lesz.
2023. szept. 25. 10:13
 8/12 A kérdező kommentje:

6

3 és fél hónapja ismerkedtünk meg. Úgy érzem túl lazán veszi

2023. szept. 25. 10:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Csak tartalékos vagy neki.

Ismered egyáltalán személyesen, vagy ez csak online kapcsolat? Mert az is elég gáz ha még nem találkoztatok. Akkor aztán tényleg fix hogy van kapcsolata

2023. szept. 25. 11:02
 10/12 A kérdező kommentje:
2 tali volt eddig
2023. szept. 25. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!