Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak Mit tennétek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak Mit tennétek ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés
Ha tegyük fel van egy párod akit nem kedvelnek a haverjaid és szét akarnak titeket szedni és trágárul szidják a barátnődet pedig ő neki egy rossz szava se volt a haverjaid felé mit teszel?Melyikőjük pártján állsz?
2019. nov. 5. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Pofan bas.zom a haveromat. Egyik egyszer megcsibalta velem, pofan bas.ztam. Aki nem tiszteli egy minimalis szinten a haver nojet az nem haver, oszt ennyi.
2019. nov. 5. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
78%

Az én jelenlétemben SENKI nem beszélhet csúnyán a barátnőmről. Még a családom sem. Nyilván szólhat aki úgy gondolja van mondanivalója róla, esetleg ha olyat tett a párom amiről tudnom kéne stb. de ezt elfogadható módon tegye. Ha olyan dologról lesz szó majd szidom én.

Ez olyan mint, hogy a szüleimről sem beszélhet nekem senki csúnyán.

Nyilván azért vagyok valakivel egy pár mert szeretem, tisztelem stb.

Ha ezt a haverok nem tudják elfogadni akkor egyrészt jó nagy balf. @szok másrészt semmi közük kivel jó nekem, harmadrészt pedig ha ilyen megnyilvanulasa lenne valamlyiknek az a haversag ott be is fejeződik.

2019. nov. 5. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:
55%
Beszüntetném a haverságot az illetővel. Ha jószándékkal akar véleményt nyilvánítani, azt meghallgatom ha tisztelettel, normálisan teszi. De azt nem tűröm, ha szidalmazták azt akit szeretek, pusztán azért mert nem szimpatikus.
2019. nov. 5. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!