Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csinos vonzó nőt mi vihet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csinos vonzó nőt mi vihet rá hogy beházasodjon egy igénytelen, csóró ótvar cigányfamíliába?

Figyelt kérdés

Elég hihetetlen a dolog. Évekkel ezelőtt udvaroltam egy éretlen fiatal lánynak egy rövid ideig. Aztán miután nem volt meg a türelmem hozzá, késöbb felcsinálta valami ciganygyerek.

Össze is hazasodtak. Csak azután vált ez a sztori durvává miutan megtudtam miféle körülmények között vannak egy milyen gáz pasassal. A csaj bárkit megkaphatott volna szinte, gazdag palik is udvaroltak neki, aztán tönkretette a saját életét.

Az ilyennek mi értelme lehet?

Az emberi butaság hogy okozhat ilyet?

2023. szept. 24. 17:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Attól még, hogy csinos és vonzó a nő ugyanúgy lehet putris, zűrös családból származó. Sok ilyen csajjal találkoztam akik külsőre nagyon nagyon jól néztek ki de amikor megszólaltak lehetett tudni, hogy itt valami gond van. A külső és az intelligencia nem függ össze, ahogy az igényesség sem alapfeltétele annak, ha valki jól néz ki.

kevésbé művelt, alacsonyabban iskolázott emberekre nagyon jellemző ez, hogy leginkább csak az "állati" ösztöneik szerint cselekednek. Ettől még nézhetnek ki jól, de alapvető különbség nincs a csaj és a cigány között.

Amúgy is a cigányok általában nagydumások, balhésak, kötekedők, ez által határozottak és jó kiállásúak. A nők 99%-nak ez bejön, ráadsául a cigányok azért szeretnek "udvarolni". Nagyon sokszor láttam, hogy visszafogott, normális fehér csajok teljesen odavoltak ilyen kis putris, suttyó cigányokért, mert nem látnak át a "jajj de gyönyörű vagy aranyom" és hasonló szarságokon. A cigók ráadásul jól meg tudják játszani magukat, nyilván egy nő felé először a legjobb énjüket mutatják csak később jön elő az igazi természetük. A legtöbb sunyi kis szardarab, úgy nőttek fel, hogy nekik mindent szabad, ilyen volt a neveltetésük.

Nem tudom, de én még nem láttam nagyon félénk, visszahúzódó, tutyimutyi cigány kölyköt. A legtöbb bunkó, tahó és úgy gondolja maga körül forog a világ és mindenki más le van szarva.

Igazából ezért tudnak sok nőt könnyen megtéveszteni.

2023. szept. 25. 09:31
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudom, de én még nem láttam nagyon félénk, visszahúzódó, tutyimutyi cigány kölyköt. A legtöbb bunkó, tahó és úgy gondolja maga körül forog a világ és mindenki más le van szarva. "

Nem kell nagyon visszahuzodonak lenni , ettol meg nem is lesz egy borton viselt mindenkit pofan verek jancsi.. ertem en , hogy ilyen helyen elsz de vannak normal tarsadalmilag elok is . A feher nok egy resze szereti az egzotikusabb kinezetet ami ferfias.. ez van , ne vedd magadra. A sikertelenseged oka nem a ciganyok, ha nem a te gusztustalan jellemed az .

2023. szept. 25. 09:50
 23/26 anonim ***** válasza:

22-es: a cigányok 90%-a olyan amit írtam. De ha nagyon meg akarod ismerni nyugodtan költözz közéjük. Biztosan szívesen látnak és élheted velük a putris, drogos, piálós, minden nap buli van életet. Csinálhatsz magadnak 8-10 purdét, meg dughatod őket is.

Látszik hogy életedben nem láttad még a valóságot. És ki beszélt sikertelenségről? Egy szóval sem írtam ilyet, te meg itt kombinálsz mindenfélét...

2023. szept. 25. 10:58
 24/26 anonim ***** válasza:
23. Szerinted én mi vagyok hofeherke?
2023. szept. 25. 11:51
 25/26 anonim ***** válasza:

14

Tesóm országos matek verseny első volt gimiben, a helyesírása viszont botrányos.

2023. szept. 25. 13:06
 26/26 anonim ***** válasza:

A nők nem racionális alapokon választanak párt, főleg nem fiatalon, nem fogod ésszel megtalálni a választ a miértekre.

Sokan, tévesen, a dominanciát látják bele a harsányságba, és abba, hogy egy férfi a kezdetektől fogva lekezelő velük.

Te, meg a többi futottak még pasik voltatok a fehér lovagok, de a csaj a sötét parasztra nedvesedett aki tényleg le is döntötte a királynőt.

Ti meg mattot kaptatok.

2023. szept. 25. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!