Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csinos vonzó nőt mi vihet rá hogy beházasodjon egy igénytelen, csóró ótvar cigányfamíliába?
Elég hihetetlen a dolog. Évekkel ezelőtt udvaroltam egy éretlen fiatal lánynak egy rövid ideig. Aztán miután nem volt meg a türelmem hozzá, késöbb felcsinálta valami ciganygyerek.
Össze is hazasodtak. Csak azután vált ez a sztori durvává miutan megtudtam miféle körülmények között vannak egy milyen gáz pasassal. A csaj bárkit megkaphatott volna szinte, gazdag palik is udvaroltak neki, aztán tönkretette a saját életét.
Az ilyennek mi értelme lehet?
Az emberi butaság hogy okozhat ilyet?
Annyi pluszpontot kap az egyetemi felvetelinel, amihez nekunk, ge.cimadzsaroknak, ket felsofoku nyelvvizsga kell. Foleg anno, az ordas gyurcsanyizmusban.
39F incel
Nem cigánygyűlöletből fakad a kérdésem, habár természetesen van bennem némi irigység is. Én egyszer sem dugtam meg a csajt.
De inkább a bűntudat merült fel bennem mint az irigység. A csaj a félvér gyerekével és a nyomorult pasijával olyan szegénységben élnek hogy már éheztek is néha.
Ha anno nem hátrálok ki az ismerkedés elöl egy kis ártatlan női játszadozás miatt, akkor talán ma nem alakul ilyen nyomorultul a sorsa a csajnak sem, de nekem sem.
Nincs bajom a csávóval akivel van, dehát elég gáz ahova jutott azzal a nővel akiért nálam sokkal jobb pasasok is versengtek
Attol még h jol nez kj a no attol még a belsoje lehet ótvar, es itt akkor kiis ut miert nem 1 normalissal jott ossze...
lehet a sötet gyerek beksőleg tök normalis csak a korulmenyei szarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!