Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy többet akar a csinos kolléganőm vagy félreértem?

Figyelt kérdés

37 éves férfi vagyok 8 éve szingli. Nagyon jó lenne már egy barátnő, odabújni szeretgetni társai van egy kolléganőm aki 13 évvel fiatalabb és jóval szebb nálam, tökéletes test, gyönyörű haj. Teljesen jól megértjük egymást, nagyon sokat nevetünk sokat beszélgetünk haverkodunk.. stb..

Ma teljesen meglepett mert felhívott magához hétvégére, hogy mit szólnék hozzá hogy ha főznénk valamit (tudja hogy hobbim), boroznánk, filmet néznénk stb .

Nagyon nem tudom hogy mi ez a felhívás magához akar valamit tőlem, mi ez az egész, teljesen összezavarodtam érzelmileg..

2023. szept. 21. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Elválik ha felmész hozzá, ha adja a jeleket, mert flörtöl, vagy egyenesen rád startol, akkor tudni fogod hogy tetszel neki.
2023. szept. 21. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Akar veled együtt lenni. Örülj neki!
2023. szept. 21. 18:12
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Úristen de bvzi vagy.
2023. szept. 21. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Hát ha rajtad múlna, kihalna az emberiség, az biztos.
2023. szept. 21. 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:
23%
Ilyen általában a filmekben gyakoribb, mint a valóságban, így én ha el is mennék, akkor felkészülnék rá, hogy ott van az expasija, és a rég nem látott 2 gyereke...
2023. szept. 21. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Ma 37 éves vagy? Tegnap 38, az előtti nap 41. 🤡

Fel lehet ismerni mert az alap sztori mindig ugyanaz. Egy öreg fax és a fiatal kolléganő.

2023. szept. 21. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem dugod meg, akkor örökre punci szingli maradsz, és dughatod a hájas tenyered
2023. szept. 21. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szakdolgozat témákról szeretne csacsogni,semmi több...Ugyan... 😎
2023. szept. 22. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!