Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten mennyit rontanak egy férfi társkeresési reálértékén a külföldi pasik?
Budapest előnye hogy sok az ember, így sok a nő is. Azonban csak numerikusan több a nő ott, arányaiban rosszabb, mivel a turizmus az férfi-szelektív speciális buliturizmus. Nem klasszikus turizmus, hogy férfiak-nők vegyesen jönnek. Ez viszont az arányok felborulásához vezet ami egy férfi reálértékét csökkenti a nőknél.
Tegyük fel van egy pasi, aki külsőre 10/7-es. Egy kiegyensúlyozott piac mellett akkor 10/7-es nő is jutna neki. De Budapesten lehet hogy csak 10/5-ös csaj neki a reális, mert túlkínálat van férfiakból, a külföldi férfiak torzítják a piacot a magyar férfiak kárára.
Szerintem igazad van, teljesen. De csak a belvárosi részre, a 19. kerületi senkiföldjén élő csajt, meg a 23 keres akárkit nem fogja érdekelni, ki bulizik a 7. kerületben:)
Továbbá az sem érintett, aki nem bulizik, vagy nem beszél nyelveket. Csak a csinos, 20 körüli, kicsit tanultabb lányokat happolják el, tehát neked, mint FÉRFINAK, aki ennél jóval idősebb kell, hogy legyen, ha már férfi, semmi problémát nem jelentenek.
Igazából a tanult, értelmiségi férfiak is lelépnek külföldre, meg a tanult nők is, akik meg ott rontják a levegőt az ottani férfiaknak:D
10 fantáziálását olvashattuk. 👏🏼
Sosem fog ez megtörténni, max az álmaidban.
"a 23 keres akárkit nem fogja érdekelni, ki bulizik a 7. kerületben:)"
Igen, a nem belvárosban élők soha nem mennek el bulizni a belvárosba. Sem a 20+ kerületekből, sem Budáról. Budai pl. soha nincs a buli negyedben. Jó hogy megtudtam.
"Szerintem igazad van, teljesen. De csak a belvárosi részre, a 19. kerületi senkiföldjén élő csajt, meg a 23 keres akárkit nem fogja érdekelni, ki bulizik a 7. kerületben:)"
Mivel sem a 19. kerületben, sem a 23. kerületben sincs nem hogy szórakozóhely, de már lassan egy ótvar kocsma sem, ezért de, igenis érintettek azok is. Mert csak a belvárosban van valami már, ahova be lehet ülni. A belváros viszont tele van külföldi fütyivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!