Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan extrém molett nő,aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan extrém molett nő,aki a testalkata miatt gátlásos,nehezen ismerkedik,esetleg bizalmatlan a férfiakkal?

Figyelt kérdés
Mivel lehetne oldani a gátlásaitokat? Hogyan közelítsen felétek az a férfi,aki vonzónak,szépnek tartja az extrém túlsúlyos nőket? El tudjátok hinni,hogy esetleg egy normál alkatú,intelligens férfi ismerkedne veletek?

2023. szept. 24. 09:15
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Igen, el tudjuk hinni, hogy valakinek ez a fétise. Vagy hogy egyszer kipróbálná extrém kövér nővel.

De nem mindenki akar fétistárgy lenni.

Hagyományos értelemben vett, érzelmeken alapuló kapcsolatot meg pont úgy alakítunk ki, mint mindenki más.

2023. szept. 24. 09:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Valóban sok férfi csak kipróbálni szeretné,milyen egy nagyon kövér nővel a szex. De szerintem olyanok is vannak-bár nem sokan-akik komoly kapcsolatot is létesítenének ilyen nővel.Olyanok,akik felvállalják,hogy ilyen az ízlésük.
2023. szept. 24. 09:26
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Akkor vállald fel és menj oda hozzá! Ilyen egyszerű.

A B verzió, hogy keresel a neten kimondottan olyan társkeresőt vagy FB csoportot, ahol BBW csajokkal lehet ismerkedni. Aki ott van nőként, az meg nyilván nyitott is erre.

2023. szept. 24. 09:45
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Ti meg minek szóltok bele ha nem tudtok értelmesen hozzászólni?

(Hacsak az 1. és a 3. nem ugyanaz a skizo. Ugyanaz a tapló stílus, a kérdező normális hangnemben kérdezett!)

2023. szept. 24. 10:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Tehát ha egy dagadt nő nem akar olyan szexben részt venni, ahol a pasi a dagadt nőkre irányuló fétisét éli ki a maga örömére, az taplóság. Értem. Fantasztikus! Ezek szerint lehet, hogy azok a nők nem az önbizalom hiánya miatt nem akarnak ismerkedni, csak egyesekkel nem akarnak. Tudom, ez is bunkóság. Hogy mer egy dagadt nő válogatni?

Vagy az a taplóság, hogy a neten írogatás meg arc nélkül sunnyogás helyett élőben kéne odalépni? Ugyanúgy kell udvarolni, mire elhívod randira, és hetekig kell szórakoztatni, mire hagyja magát?

Miért kéne másképp kapcsolatot kezdeni egy kövér nővel, mint egy csinos vékonnyal?

2023. szept. 24. 11:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem vitatkozás céljából írtam ki a kérdést.Arra lennék kíváncsi,hogy azok a tényleg nagyon kövér nők,akik nehezen ismerkednek hogyan közelíthetők meg.

Konkrétan leveleztem egy 175 kg-os nővel,s nem hitte el,hogy tetszene nekem.

Szerinte nem normális az,akinek ő bejön.

Az utcán leszólítok egy ilyen nőt,vajon hogyan reagál? Nem hiszi azt,hogy ugratom csak?

2023. szept. 24. 11:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj veled, meg a hozzád hasonlókkal, hogy nem értitek meg sehogyan sem agyilag, hogy a másik nyomora a fétisetek.

175kilós nő… életveszélyes állapotban van, mert a keringés, a hasnyálmirigy, az ízületek nem ekkora terhelésre vannak kitalálva. Bármikor szívrohamot, trombózist kaphat, hosszabb távon borítékolható a cukorbetegség, ízületi bajok, mozgáskorlátozottság, emellett a nagy redők alatt rendszeresek a bőrfertőzések,amire a cukorprobléma is erőseb hajlamosít.

Na szerinted a ti kapcsolatotok merő kufirc lenne, ahol nyugodtan élvezkedhetsz a hájakon? Hát nem, sőt, minél több a zsír, annál több az ösztrogén, és ennek megfelelően kevés a tesztoszteron, tehát a libidó is eltűnik. Meg ilyen állapotban senki nem fog veled szexelni.

Mi a párkapcsolat? Hogy szereted a másikat, közös (lehetőleg hosszú) és boldog életet akartok, közös programokat szerveztek, esetleg családot alapítotok, de mindenképp a másik jóllétét szorgalmazod.

Te nem. Te kövérségfétises vagy, és a hozzád hasonló pasikkal együtt ezt képtelen vagy beismerni.

Gyanítom a kiszolgáltatottság tetszik neked, már csak amiatt is, hogy olyan nővel akarsz lenni,akinek szerinted semmi önbizalma és utálja magát. Nem akarsz te párkapcsolatot, csak egy rabszolgát aki függ tőled testileg lelkileg, és kiélheted rajta a vágyaid.

2023. szept. 24. 13:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Jól kiosztottál,pedig nem is ismersz. A véleményed tiszteletben tartom. De...A 175 kg-os nő nem miattam lett annyi,nem is találkoztunk.Másrészt volt nála nagyobb kedvesem,aki szintén nem miattam lett kövér.Viszont szerettem,amiben kellett segítettem,imádtunk együtt lenni.Előttem szinte minden férfi gúnyolta,bántották,pedig hormonproblémák miatt hízott el.

Mi rosszat tettem vele???

2023. szept. 24. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
69%
Fatfan, nemsokára 60 leszel. Ideje lenne tudomásul venni, hogy neked már lefőtt a kávé.
2023. szept. 24. 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:
55%
#9 voltam, Fatfan természetesen a kérdező.
2023. szept. 24. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!