Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok bizalmatlan?
Figyelt kérdés
Ősszel véget ért a házasságom, már évek óta kihűltek az érzelmek, tavasszal fel is bontották a házasságunk. Megismerkedtem egy korombeli ferfival 30-on felüli de még messze a 40-től. Csalódás lett a vége. Túl tettem magam rajta már a nyárra. Most belépett egy férfi az életembe. Csodásan kezdődött, talpig úriember ugyéreztem jobbat nem is kaphatnék. Mindez 2 hónapja tart ám kezdem elveszteni a bizalmam. A házasságom évek alatt csúszott szét, férjem hűtlensége miatt, ezáltal ő bantalmazott mert nem bírtam tovább a megaláztatást. Nagyon nehéz időszakon vagyok túl. Ezt a férfit nem szeretném elveszteni. Úgyérzem viszont jelenleg hogy 2 Csalódás után borzalmasan nehéz megbíznom. Tudom most egyik szavammal ütöm a másikat, de mikor vele vagyok hihetetlen törődést, biztonságot érzek, de mikor nincs velem mindig csak a rosszra gondolok s ez megrémít. Mit tegyek? Elmontam őszintén a kapcsolatunk elején hogy én megcsalt bántalmazott nő vagyok. Nem szeretnék így élni, hiszen nagyrészt úgy érzem nem érdemli meg azt a féltékenységet s számonkérést mit nyilvánítok felé.2023. aug. 14. 19:35
1/8 anonim válasza:
Mondanám hogy elöbb tedd rendbe magad és csak utána kezdj el ismerkedni de érne valamit?
Valószínűleg nem. Az ember társas lény és mindig azon dolgozik hogy hogyan tudna kapcsolódni embertársaihoz.
Vagy belemész a mostani kapcsolatba hogy rizikó vagy akkor szakíts már most. A másik nem érdemli meg ezt a bizalmatlanságot.
2/8 anonim válasza:
Én meg ajánlom a pszichológiai tanácsadásokat, önismereti könyveket és az emberi tulajdonságokról5, hogy észbe kapj, ha netán nem úgy viselkedne, ahogy illik és hamarabb le tudj lépni.
4/8 anonim válasza:
A férjed egyébként ks hűtlen típus volt, vagy hogy volt?
Volt köztetek folyamatos szex? Csak kivancsisag.
Ez nem megbocsátható tőle..
5/8 A kérdező kommentje:
A férjem s köztem 20 év korkülönbség volt. Kapuzárási pánikban szenved s az imponál neki ha minnél fiatalabb lányoknak tetszik... nos ez az anno szomszéd Kislány volt ki nem töltötte még be a 14-et. De akkor a Kislány miben szenvedett? Persze a 20 év is sok én tisztában vagyok vele. Szex volt-e? Heti 1 kb. De az is úgy hogy ha én akartam ő ráfogta hogy fáradt.../én ne hisztizzek ezért/ ha ő akarta én viszont nem, akkor rögtön megvoltam vádolva hogy van valakim.
2023. aug. 14. 21:19
6/8 anonim válasza:
Mekkora egy barom volt a ferjed!
Tedd rendbe magad, az exferjedre meg szarj rá
7/8 anonim válasza:
5. Akkor kapcsolatra és szexre is alkalmatlan volt.
De egyébként is szánalmas, mellette pedofil is.. miért nem jelentette fel a szomszéd??
8/8 anonim válasza:
Jobb lenne talán,hogy ha először magadat tennéd rendbe és utána kezdjél új kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!