Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt és mik a lehetőségeim?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy több, mint 1 éve lett vége a legutóbbi kapcsolatomnak. A környezetem egy része teljesen be van pörögve, hogy nekem csajoznom kell és ki vannak akadva, hogy miért nem találok senkit. Rendszeresen felhozzák témaként és néha már kínos. Olyan, mintha ők azt gondolnák, hogy mivel alapvetően "rendben" vagyok és hozok alap dolgokat, ezért egy csettintésre találok hozzám illő nőt.
Értelemszerűen, azért ennyi nagyon nem elég a sikerhez. A társaságokba, akikkel eljárok ide-oda, ritkán kerül új arc a képbe és sokszor az is foglalt. Az online társkereső gyakorlatilag instant kudarc volt, mivel a kinézetem nincs a legjobb kategóriában és nem igazán versenghetek a tengerpartos/autós/190 centis helyes izomkolosszusokkal. (Érthető egyébként, hogy őket húzzák be.)
Ennek ellenére, azért volt az elmúlt kb. fél évben néhány matchem és élőben pár kalandom, de azért ezek nem voltak túlzottan pozitívak. Olyan irányba legalábbis nem, hogy ezekből bármi komolyat is akartam volna. (Ezzel kapcsolatban is úgy érzem, hogy a női ismerőseim képben sincsenek, hogy milyen cringe csajok vannak.)
2 dologra lennék kíváncsi:
1, Tényleg ennyire nincsenek képben sokan a társkereséssel? Tényleg úgy gondolják, hogyha valaki átlagos férfi, akkor bumm, sorban beesnek hozzá a jobbnál jobb csajok?
2, Ami zavar még, hogy ezek az ismerőseim gyakorlatilag egy épkézláb tanácsot sem tudnak adni. Nagyjából puffogtatnak pár közhelyet és ennyi. Nem a tipikus itt megszokott incel vagyok, szóval tényleg nyitott vagyok minden tanácsra: Ti mit ajánlanátok egy kisvárosban, hogy lenne érdemes ismerkedni? Hogy találhatnék érdekes, intelligens nőket, akikre tényleg megéri időt szánni?
Ami már megvan: Egyedül élek egy albérletben, dolgozom, képzem magam szakmailag, edzek. Kommunikatívnak tartanak, általában elég könnyed vagyok. Bevallom őszintén, úgy érzem, hogy amiket hozni tudok, az nagyjából tökéletesen elég a semmire. A környezetem visszajelzései szerint persze, minden apró tulajdonságom jajj, de jó, de úgy érzem, hogy ez inkább egy idealizált világ társkeresésébe illik, nem a miénkbe.
#1 személyében megszólalt a tökéletes felelősséghárító, áldozat pózban kuporgó incel. Bohóc vagy, te inkább hallgass, az való neked 🤡
Pont tegnap láttam csomó alacsony, vézna, gyerektestű, de nagy fejű férfit baràtnővel.
Én szóba nem álltam volna egyikkel sem, más viszont megtette.
2. Nem incel vagyok, hanem blackpilled. Én jóképűnek és magasnak születtem és tetszem a nőknek. De ugyanúgy erről sem én tehetek, mint ahogy arról sem, hogyha valaki nem született annak és nem kell emiatt emésztenie magát egész életében, hogy azt hiszi valamit biztosan folyamatosan rosszul csinál, vagy hogy ő nem egy jó ember.
Ezek a "tegnap láttam" sztorik azért nem hitelesek, mert semmit a világon nem tudsz a kapcsolatuk jellegéről. Kezdjük ott, hogy egyáltalán az is lehet, hogy nincsenek kapcsolatban, attól hogy az utcán egymás mellett mennek. Ha mégis kiderül, hogy igen, akkor is rengeteg különböző oka lehet. Például a srác jól keres, és a nőnek nem tetszik őszintén, de a nő már szívesen megállapodott volna és ő tűnt a legjobb (legkevésbé rossz választásnak). Szerinted a legtöbb nőnek jut vonzó férfi? Nem. Nincs ahhoz elég vonzó férfi. Sok nő megállapodik egy olyan férfival, akihez nem vonzódik igazán, amikor gyereket szeretne már és kb. látja a lehetőségeit. Vagy a csaj nem szeret egyedül lenni és amíg vár egy igazán vonzó férfira, addig örül a mostani által nyújtott stabilitásnak is. Vagy ők a 100-ból 1 kivétel, akik nem tagadom léteznek, csak őket pajzson körbehordozni és mutogatni nem egy kedves dolog, mert kivételek mindig létezni fognak, de ők pont, hogy a szabályt erősítik. A statisztikák, kutatások, felmérések beszélnek, nem a "nekem is van egy 160 centis nőcsábász ismerősöm" sztorik.
1: Nem mondom azt, hogy nem jöttek össze dolgok, de valószínűleg persze, hogy jobban mennem inden jobb lehetőségekkel és adottságokkal.
Igazából a problémám az, hogy a jelenlegi helyzetemben normális, hozzám illő nőre vágynék.
2: Az a helyzet, hogy még mindig inkább sikerült válaszolnia a kérdésre, mint neked. Kérlek, más kérdésnél vezesd le a frusztrációid. Vagy esetleg a válaszolóknak való beszólogatás helyett, mondjuk válaszolhatnál te is a kérdésre.
És tegnap volt a vézna, alacsony, gyerektestű, nagyfejű férfiak találkozója vagy mi?
4: A kisugárzásomat nem tudom hova tenni. Volt, akitől megkaptam, hogy szerinte mennyire férfias vagyok, mástól nem. Mondjuk, logikus, hogy nem leszek mindenki ideálja és ezzel nincs is problémám.
A felnőtt viselkedés teljesen adott. A tartásomra figyelek, ezen az edzés is segít. A higgadtság megvan, az egyik legnyugodtabb embernek tartanak a környezetemben. A magabiztosság megint emberfüggő. Van, aki annak tart és van, aki nem. A kommunikáció teljesen jó, ez sokat segített eddig is.
Mik azok a férfias tulajdonságok, amikkel kitűnök a tömegből és feltudom hívni magamra a figyelmet?
Első látásra szerintem semmi különös. Mármint, legelőször azért az tűnik fel mindenkinek, hogy a másik milyen helyes, milyen az alkata, milyen a magassága, öltözködése, ilyesmik. Ezekből kevés a különleges szerintem. (Nyilván a férfiak sem egy nő kedvességét látják meg először, hanem az arcát, alkatát, stb.) Ettől függetlenül volt már, aki megemlítette, hogy amikor csak látott a munkahelyen a folyosón, már feltűntem neki. Amit mondott, hogy a lazaság, nyugodtság és határozottság látszott.
Amivel később, ismertség alatt kiszoktam tűnni, az a kommunikáció és tájékozottság. Jellemzően ilyesmivel fogtam meg a lányokat. (Bár bevallom, úgy érzem, ez már nem igazán működik. Mintha ez nagyon sokat rangú lenne már vagy csak én voltam nagyon peches a kifogott lányokkal. Régen ezt nem éreztem.)
Amit még megemlítettek, az udvariasság. Ha valaki vitt valamit, átvettem és segítettem szó nélkül és egyéb dolgok, bár én azt hittem, hogy ez teljesen alap.
Viszont, ezek mind olyan dolgok, hogy élőben használhatóak és erre kevés a lehetőségem.
5: Kérlek, ha problémád van, akkor keress fel egy pszichológust. Ha egy ekkora szöveg értelmezése pedig problémát jelent, sosem késő visszamenni az iskolába.
(Ha szeretnéd, kifejtem, bár valószínűleg a választ sem sikerülne megértened, ha szimplán csak a rosszindulat árad belőled.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!