Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik fiatalon elköltöznek a szüleiktől, azok hogyan csinálják és miért szekálják azokat, akiknek nincs rá lehetőségük?
24 vagyok fiú vagyok, idén kaptam meg a diplomámat, azóta is próbálok elhelyezkedni, de még nem találtam munkát, így a szüleimmel lakom együtt.
Beleolvastam a kérdésekre és megdöbbenve tapasztalom, hogy mennyire lenézik azokat, akik 20 év felett még otthon laknak.
A fanyalgók 16-18 évesen már külön éltek. Oké, de hogyan?
ad1) Még érettségije sincs az embernek ennyi idősen, hogy tudná kitermelni az önálló életrevalót? Ha pedig a kollégiumra gondolt, az rohadtul nem önálló élet, mert így is a szüleik támogatják és még többe is kerül, mintha otthon maradna.
ad2) A lányok verik a mellüket, hogy ők már 20 évesen elköltöztek a párjukhoz és nem a szülőket zsigerlik ki. Az biztos sokkal jobb, ha a párjuknak nevezett valakin élősködnek és nem azon, aki felnevelte őket.
ad3) A szülőkön NEM élősködik a gyermek. Legalábbis az én nézetemben. Ha vállalok gyereket, akkor nem íratok vele alá egy szerződést, hogy "ugyan fiam, 20 éves korod után takarodj itthonról", hanem segítem, míg tudom. És a saját gyerekem nem egy szarkolonc, aki hátráltasson.
ad4) Mivel jobb külön lakásban nyomorogni, mint otthon kényelmesen élni? Egyedül marha nehéz egy albérletet kifizetni és fenntartani. Komoly kapcsolata sincs mindenkinek, hogy meg tudná osztani a kiadásokat és a házimunkát.
Én nem tudom, hogy hol és miből élnek ezek a válaszolók, de az én környezetemben mindenki otthon lakik ennyi idősen, max. 100-ból 1 ember teheti meg a különélést, az is szülői támogatással. Ráadásul elég, ha az 50 feletti szüleimből indulok ki, ne felejtsük, akkor még teljesen más világ volt, és ők is csak 30 évesen tudtak külön lakásba költözni, egy 50nm2-es lyukba, amibe 22 éve laknak. Szóval abszolút nem értem ezeket az embereket...
Mert azt hiszik ők kakilták a spanyol viaszt!
Nem kell velük foglalkozni.
Am én 21 évesen jöttem ki Svédországba.Az elején nagyon nehéz volt.Most lekopogom minden rendben és jól megy az életem.
Semmi sem lehetetlen!
Első válaszoló Adrienn te vagy az? :D
amúgy nem szégyen az, hogy otthon élsz, csak majd ha lesz munkád szállj be a rezsibe ennyi...
Figyelj ide, itt mindenki azt mond amit akar, és akik azt mondják hogy 20 évesen ciki a szülőkkel lakni, és ők már tizen éves korukban elköltöztek stb..mind akik ezt allítják csak egy elképzelt álomképüket próbálják velünk elhitetni.
Ahogy leírtad, az úgy van rendjén, én is rengeteg embert ismerek, és egy sem költözött el a szülőktől, és jóval 20 felett vannak..
Nem kell itt mindent elhinni!
Nekem a baráti társaságom 80-90%-a még a szüleivel él, utolsó éves egyetemisták, vagy akik csak szimplán dolgoznak, nem tanulnak. 22-23-24 éves, fiúkról van szó.
Én lány vagyok, de szerintem én is 22-23 éves koromig tuti biztos a szüleimmel és tesómmal fogok élni.
"lányok verik a mellüket, hogy ők már 20 évesen elköltöztek a párjukhoz és nem a szülőket zsigerlik ki. Az biztos sokkal jobb, ha a párjuknak nevezett valakin élősködnek és nem azon, aki felnevelte őket. "
Abban mi az élősködés, ha a párommal ketten fentartunk egy albérletet felesben?
"Mivel jobb külön lakásban nyomorogni, mint otthon kényelmesen élni?"
Ezt úgy hívják, hogy önállóság, anyuci pici 24 éves fiacskája. Abban neked mi a jó, hogy a gyerekszobádba viszed haza a lányokat, és kb. mindenben a szüleidhez kell alkalmazkodni?
Pont a 7-es lányról beszélek. Nem írtam oda, hogy az ad2-ben szereplő lány éppen dolgozik-e, mert sokan csak szponzorvadászokat keresnek.
Azzal semmi gond nincs, hogy mind a ketten dolgoznak, csakhogy a 18-20 éves lányokra pont nem ez a jellemző.
Tehát én anyuci pici fiacskája vagyok 24 évesen, mert még nem volt lehetőségem elköltözni?
Áruld már el, hogy te hány éves vagy, és mikor költöztél el ÖNERŐBŐL otthonról? (elköltöztem a palihoz című sztori nem érdekel, mert arra mindenki képes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!