Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha az ízlésem és a lehetőségeim nem metszik egymást?
Hát én elég jól öltözködöm és a testem is jó, de nem kaptam valami előnyös arcot a természettől. Sokszor van hogy látom a szemem sarkából hogy egy lány végigmér, aztán mikor odafordulok és látja rendesen az arcom, rögtön elfordul.
Viszont azzal a gondolattal sehogy sem tudok megbarátkozni, hogy csak olyan csajom lehessen, aki nem is tetszik.
Akkor gyúrj rá a személyiségedre is,olvasgass és hallgass önfejlesztő anyagokat,tanulj meg jól kommunikálni,tudj jól nyalni,masszírozni.
Okoz neki G-pont orgazmust,hogy spricceljen és ordítson,ez egy nagy fegyver srác mert a pasik max 1%-a tudja ezt és csinálja,ruháid legyenek prémium darabok,építsd anyagi helyzetedet is,sajnálom,de ez is kell.
És igen a sportot toljad nagyon durván.
Mert ugye nem gondolod,hogy egy jó csaj felül a BKV-ra?
Ezt nagyon gyorsan felejtsd el,ha nem akarod,hogy szétalázzon,mert nem fog felülni rá és igaza van.
Gondolj bele mit csinál egy fullos nő:
-Edz sokat
-Diétázik az alakjáért
-Szolárium
-Fodrász 10.000-kért
-ruhái a legkomolyabbak
-táska
-cipő
amit itt leírtam ez kb. havi 1 millió minimum ha van egy LV táska az meg 4Kiló.
Tehát olyanná kell válj aki vonzó a nők szemébe akire ránéznek és ,,igen ő az,ő kell,ő a pasi".
Ha pl bemész egy szórakozó helyre akkor az összes csaj figyelme rád szegeződik.
Ezek kellenek mind.
Figyelj utolsó ez nálam tapasztalat,és vannak sikereim a lányoknál pedig,jól érzem magam velük,szeretek velük beszélgetni is,de ha valakinek ,,szép lány" kell,akkor igenis azért külsőleg IS és belsőleg IS tenni kell.
Én nálam volt,hogy meg se szólaltam csak szemeztem a lánnyal és ő jött odahozzám,egyből mondta végre egy olyan pasi aki kigyúrt jó a segge,jó a lába és lehet vele dumálni is,és felizgat egyben.
Nem én mondtam ezt egy lány mondta,mindezt 5 perc után,utána lesmárolt ő,nem is én.
Tehát kell a sportosság,most is az egyik lány akivel vagyok,ő nála pasi ha nem izmos,nincsen vastag izmos lába,és kerek feszes hátsója hozzá se szóljon mert elhajtja,mondanom se kell,hogy ő egy gyönyörű,szexy,nőies,hosszú combú nő,aki tud és imád élni és szexelni,tudja mi kell a pasiknak.
Én erre írtam ezeket,és ezt megerősíti egyik sikeres csajozós haverom,hogy ,,BKV-ra meg se próbáld a jó csajt felültetni,mert ,,ki fog menni előbb a mosdóba", "
Tehát le fog koptatni.
Kell mindemellé önbizalom,sikeres élet,törekvés hajtás,jó kommunikációs képesség,ezeket mind lehet fejleszteni és profivá válni csak kőkemény meló.
Havi egy milla? :D
Ne röhögtess már, a legjobban kinéző csaj ismerőseim 80%-a panelban lakik, a ruhái meg new yorkerből meg bershkából stb vannak ami azért nem olyan drága, ráadásul soknak a pasija is még egyetemista és semmi vagy minimális jövedelme van. Egy kicsit azért eltúlzod az anyagi részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!