Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha az ízlésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha az ízlésem és a lehetőségeim nem metszik egymást?

Figyelt kérdés
Sajnos csak "túl jó" csajok tetszenek. Olyanok, akik mellé én nem vagyok elég jó pasi. Nem tehetek róla, ők jönnek be.
2014. nov. 19. 22:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Hmmm,lehet igazad van,azonban attól függ mert ez is érdekes dolog,én ahány lánnyal dolgom volt mind panaszkodott:

-pasik nem férfiasak

-puhányak,nyikhajok vagy kövérek

-nem tudnak nyalni,szexelni,a mostani csaj mesélte,hogy a pasi 20 perc múlva kidőlt mellőle,és nem birta egyik sem igy

-pasiknak nincsen élet céljuk,elvannak

Ezt nekem nők mesélték,hogy végre egy igazi pasi,ők mondták nem én magamra.

Sok nővel beszélgettem és mind a full szép kategória.

2014. nov. 27. 14:48
 12/26 anonim ***** válasza:

De ezt tapasztaltam az egyetemista szép lányoknál is,mindenképpen a pasinak demonstrálnia kell magát minden téren ha ,,szép nő"-t akar,egyik szép lány ismerősöm például kegyetlenül megmondta régen,amikor elvoltam hizva,hogy ez full gáz,ilyen alakkal ha odamennék hozzá azonnal elhajtana,mert undorito a nagy has,és kell rám egy óra ezeket igy megmondta.

PEdig ő egy sima egyetemre járó lány.

Neki is az összes pasija mind izmos,gazdag,és alfa megjelenésű volt,plusz vitték wellneszbe majdnem minden második hétvégén mert nem is elvárta de ,,ajánlott" volt.És ő egy sima egyetemista csinos lány,szal a lecke fel van adva.

2014. nov. 27. 15:02
 13/26 A kérdező kommentje:
Amiket leírtál, azok kb igazak, tényleg sok pasinak elhanyagolt a teste, nincsenek céljai, nem viselkedik férfiasan.. Csak mondjuk azzal nem értek egyet, hogy az embernek nem lehet más célja, mint hatalmas összegeket keresni. Egy kutatómunkát végző professzor, egy művész, egy író, stb. lehet hogy nem keresnek annyit, mint egy vállalkozó, de az azért elég nagy butaság, hogy ne lennének céljaik.
2014. nov. 27. 15:05
 14/26 A kérdező kommentje:
Én mondjuk az anyagi dolgok miatt nem izgultam soha, mert a környezetemben egyik haverom se keres (még) jól, vagy egyáltalán nem is, és mégis soknak van jó csaja. Én csak a külsőmmel nem vagyok megelégedve, de a testem amúgy egész jó, csak a fejem nem az igazi szerintem.
2014. nov. 27. 15:07
 15/26 anonim ***** válasza:

Most attól, hogy van egy két tapasztalatod még nem azt jelenti, hogy minden nőt ismersz. Nem értelek titeket, miért kell mindenkit egy kalap alá venni? Most attól, hogy azok a nők akikkel beszéltél olyanok, nem azt jelenti, hogy a többi hasonló csaj is amolyan. Több szép lányt láttam már túlsúlyos emberekkel, néha még én is néztem nagyot, pedig nem voltak gazdagok, nem öltöztek fullos ruhákba teljesen átlagosak voltak, ezért mondom, azt hogy mindenkinek más az ízlése más jön be nekik, mindenkinek más a szép. Lehet azok a csajok akikről írtál nekem teljesen átlagosak lennének, akiket én tartok szépnek, azok lehet neked lennének átlagosak. Próbálj már kicsit logikusabban gondolkozni, nem minden fekete fehér amit látsz!

Én is szoktam edzeni, és próbálok odafigyelni a táplálkozásomra, de nem azért hogy feszengessek, mint egy pár kisköcsög, hanem mert jól érzem magam tőle és egészséges szeretnék lenni, pedig még nincs olyan izmos karom és lábam mégis jó pasinak látom magam, és tudom hogy tetszeni fogok egy nekem tetsző nőnek, mert én eltudom fogadni magam úgy ahogy vagyok és ez hiányzik sok emberből, mert másoknak akarnak megfelelni nem önmaguknak!

2014. nov. 27. 15:07
 16/26 anonim ***** válasza:

Ez jogos,én is igy látom viszont most ,,női agyra" kapcsolunk akkor őket ez nem érdekli legyél intelligens,életrevaló,és mellette legyél sikeres tehát biztosíts magadnak a jó életet,mert erre is gerjednek a nők,ez ösztön szintű.

Nem helyes de most női ésszel őket nem érdekli csak legyél sikeres és a középpontban lehetőleg.

Ezért is vonzódnak amikor pl azt mondja valaki,hogy mérnök,ügyvéd,vezető egyből jobban fog érdekli irántad,mert tudják ezek ,,pénzes" szakmák,ez sokszor tudatalatt megy.

2014. nov. 27. 15:09
 17/26 anonim ***** válasza:
Na meg azzal se értek egyet, hogy mindegyiküknek kell kocsi. Nem egy csaj mondta nekem, hogy azért viszi őket kocsival, mert a pasijuk utálja a bkv-t pedig ők ülnének rajta. Egyik mondta nekem, hogy szívesebben ülne bkv-n, mert egyrészt olcsóbb, másrészt nincs annyi lámpa. Ez is ízlés kérdése!
2014. nov. 27. 15:12
 18/26 anonim ***** válasza:
Ez is amit leírtál, csak általánosítás és látszik rajtad hogy régebbi sérelmek miatt írod!
2014. nov. 27. 15:14
 19/26 anonim ***** válasza:

Ezt értem de milyen tipusú csajok voltak?

Olyanok akikre én célzok most?

Nincsen sérelmem egyáltalán,én szeretek nőkkel lenni.

2014. nov. 27. 15:16
 20/26 anonim ***** válasza:
Mutass egy képet arról a típusról, akikre gondolsz!
2014. nov. 27. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!