Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha az ízlésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha az ízlésem és a lehetőségeim nem metszik egymást?

Figyelt kérdés
Sajnos csak "túl jó" csajok tetszenek. Olyanok, akik mellé én nem vagyok elég jó pasi. Nem tehetek róla, ők jönnek be.
2014. nov. 19. 22:30
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem akarlak kiábrándítani, de manapság pl. egy átlagos ügyvéd olyan 200-250 nettón van.
2014. nov. 27. 15:24
 22/26 anonim ***** válasza:

PErsze:

pl1 : [link]

pl2: [link]

pl3: [link]

pl4: [link]

Nálam ők a szép nők

2014. nov. 27. 15:27
 23/26 anonim ***** válasza:

Én tudom kérdező.

Pl én el se mertem mondani régebben,hogy szoftverfejlesztő vagyok,mert sztereotípia,hogy az infósok csicskák a szemükbe sajnos,ezt is többen mondták,hogy a 90%-uk az IT-soknak ultra gáz.

2014. nov. 27. 15:29
 24/26 anonim ***** válasza:

Szépek, de annyira egyért se vagyok oda. Nekem picivel másabb az ízlésem, annyira nem tetszenek a builderes vékony nők, jobban szeretem a közepes testalkatot tehát ne legyen vékony és kövér.

A szar sztereotípiákkal meg minek foglalkozol? Nem nyomorékul kell előadni a végzettségedet és máris nem abból indulnak ki, hogy nyomi vagy. Ha vonzódik valaki hozzád alapból nem az a főszempont hogy miylen a végzettséged!

2014. nov. 27. 15:35
 25/26 A kérdező kommentje:
Na mondjuk amelyik nő elítéli a személyedet az általad választott munka miatt, az tényleg az a kategória, akivel foglalkozzon akinek két anyja van.
2014. nov. 27. 15:38
 26/26 anonim ***** válasza:

Igy van most már tudom,ez régebben volt.

De nagyon jól mondod,érdekesen adom elő ilyen történeteket szövök bele.

2014. nov. 27. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!