Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lottómilliomosként érdemes ismerkedni társkeresőn?
Igen,de nem célszerű adatlapra írni hogy lottimilliomos vagy.
Bár nekem nem szerepel adatlapomon,de amint kiderült hogy saját házam van minden pasi költözne azonnal.
Jó az túlzás h minden pasi,de volt jó pár mire várjunk…sztorival
Hátőőőő
Én nem értem a mai embereket. Én lennék UFO vagy mindenki simán fogyatékos, hogy nem érti, hogy NEM MONDOD EL IDEGENEKNEK MENNYI PÉNZED VAN.
Egyébként a "lottómilliomos" mit takar? Mert ha nyertél 3 milliót egy négyessel, arra azért kár felvágni, az anyagi vésztartaléknak hívják, semmi egyébnek.
Ha 600 milliód van, na, az már valami. De még mindig ott van a fenti szabály, ha el akarod kerülni azokat, akik csak a pénzedért közelednek hozzád.
Persze miert ne lehetne?, de nem szabad felfedni hogy nyertes vagy…
Mert jonnek lehuzzak teged
1# ez forditva is igaz, nok is akarnak bekoltozni azonnal.
Mert mar meg akarnak szabadulni otthonrol vagy alberletrol
4
Forditva! Nő vagyok, saját lakásom van...ahogy kiderül, az összes mamahoteles halálszerelmes lesz csomo közös tervel...rakná be a picsáját a keszbe
" Forditva! Nő vagyok, saját lakásom van...ahogy kiderül, az összes mamahoteles halálszerelmes lesz csomo közös tervel...rakná be a picsáját a keszbe"
Pasi vagyok. Ahogy megtudom hogy anyuci-apuci vett neki lakást, adott neki milliókat vagy örökölt, már dobom is ki a picsaba. Mind ilyen taplo...
8, tehát ha jó a családi háttere valakinek, az neked red flag?:D
Máskor meg pont az a gond, ha zűrös vagy diszfunkcionális a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!