Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet meg fogok szépülni a szemében?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nagyon aranyos kedves lánnyal egy baráti társaságban, hihetetlenül elbeszélgettünk egész végig röhögtünk utána még találkozgattunk beszélgettünk, minden egyes találkozás nagyon jó érzés volt, nevettünk ès röhögtünk, nagyon szimpatikusnak talál azt mondta viszont abszolút nem vagyok az esete így nem tud még vonzódni hozzám. Idővel ez változhat ugyanis a kapcsolatot szeretné tartani velem...2023. szept. 23. 19:59
11/15 anonim válasza:
Azt mondta, abszolút nem vagy az esete.
Amire te most vered magad, az olyan dolog, hogy van kémia, vonzalom.... attól még h alapból más tetszene neki első látásra, még amíg nem ismer valakit, de a személyiséggel, kisugárzással viszont már szexi a másik. Leírásod alapján nem olvasom, hogy te szexi, vonzó lennél neki jellemben, karakterben.
12/15 anonim válasza:
Komolyan mondom kérdező kezdek aggódni miattad.
Szerintem hagyjad szegény lányt,nem tetszhetünk mindenkinek.
13/15 anonim válasza:
Pedig van ilyen egyről tudok hogy a nő 180 fokos fordulatot vett nem lehet ez így csak kezleni
14/15 anonim válasza:
Van ilyen...de ritka és nem sokáig tart.
15/15 anonim válasza:
13: Úgy írtad azt az egy szem nőt, mintha az összes ilyen lenne...
A kérdezőnek meg ideje lenne felnőnie! Egy igazi férfi megszerzi magának amit akar!
A lepukkadt vagy, vézna vagy csóró akkor nem tudom mit kapálózol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!