Eger macska kérdése:
2 év alatt ki lehet szépülni fogyni?
Figyelt kérdés
Beszélgetnek egy 15 éves lánnyal profilképen nagyon szép viszont vannak majdnem 2 éves képei amin kövér, csúnya, nem szép az öltözkedése meg pont nem az ízlésem mondom neki mindig hogy küldjön magáról képet de csak a feje látszódik.Így hogy találkozzak vele? 300km-re van tőlem és fél éve beszélünk, szerintetek másabb lett 2 év alatt vagy,, ugyanaz'' csak nem látszódik a profilképén?2022. aug. 22. 06:12
1/10 anonim válasza:
2 év alatt bőven le lehet fogyni, de sokkal egyszerűbb agyon filterezni/fotosoppolni egy képet. Látatlanban nem tudatjuk, hogy melyik verzió áll fenn.
3/10 anonim válasza:
Le lehet fogyni, igen. De tovább is lehet hízni. 10 kövérből 9 soha nem lesz egészséges, normál testalkatú. Egyszerűen betegesen viszonyulnak az evéshez, és az emberi testhez. Erről többnyire az anyjuk tehet
300 km re mit akarsz? Sarkkutató vagy, hogy közelebb nem találtál ? 😁
4/10 anonim válasza:
Nagyon sokat lehet változni 2 év alatt, főleg ebben a korban. De jelentősen "kiszépülni" (????) leginkább erős sminkkel és filterrel, esetleg photoshoppal szoktak a fiatal lányok.
6/10 anonim válasza:
1. Olyan szó, hogy KIszépülni nincs, csak megszépülni!
2. Két év alatt egy tini lány rengeteget változhat alakra is meg arcra is.
7/10 anonim válasza:
Sosem skypeoltok vagy videó messenger hívásoztok? Azért mielőtt tali lenne, az nem ártana. Ott azért látszik, hogy milyen a csajszi.
A párom és köztem is 300km volt, 16 és 18 évesen. Mi rengeteget skypeoltunk, így nem volt meglepetés.
2 év alatt azért sokat változik az ember ilyen korban :)
8/10 anonim válasza:
Tanuld meg, ha valaki csak az arcáról küld képet, akkor azon bőven van plusz kiló. A kövér lányok mindig csak a fejükről tesznek fel, vagy küldenek képet, ami általában filterrel meg van szépítve, le van vékonyítva.
9/10 anonim válasza:
2 év alatt lehet fogyni, akár 40 kilót is, de hízni is. De amúgy ha csak arcáról küld képet, az gyanús. Én voltam régen túlsúlyos, és igen, általában max az arcomról küldtem képet. De ha ennyire nem akar testes képet küldeni, akkor valószínűleg még mindig túlsúlyos, vagy nagyon önbizalomhiányos, mindenesetre ezt most fixen nem lehet megmondani. De amúgy 2 év alatt sokat lehet változni, de azért fura, hogy fél éve beszéltek, és ennyi idő alatt nem küldött olyan képet, amin a teste is látszik. Ideje lenne videóchatelni.
10/10 NTBS válasza:
Igen változhat. Amúgy ha kicsit kövér,akkor beszélgetni nem is lehet vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!