Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet meg fogok szépülni a szemében?
Szerintem nem,csak haverként gondol rád.
Én fordítva voltam így,nagyon jól éreztem magam egy lány társaságában,hasonló dolgokat szeretet mint én,filmek sorozatok terén is nagyon hasonló volt az ízlésünk,nagyon jókat tudtunk beszélgetni,nevetni
de nem...
Egyszerűen egyáltalán nem vonzódtam hozzá szexuálisan.
Évekig tartottuk a haveri baráti kapcsolatot de soha nem történt köztünk semmi,nem közelítettem soha úgy felé.
Igen én is tudom,hogy nem minden a külső,de ha a másiknál nincs meg a kémia/szexuálisan egyáltalán nem vonz akkor
kár erőltetned szerintem
#6 ki kell ábrándítsalak. Ez főleg a filmekben, sorozatokban van így, esetleg a mesékben. De az is lehet hogy vannak nők akik tényleg ezt mondják másoknak, hogy teperjen mintha lenne esélye. Viszont ezek a dolgok, és főleg manapság hát abszolút nem így működnek.
Ha neked jó a barátság maradj vele, szerintem ezzel sincs gond. De ha mittudomén vonzódsz hozzá vagy mégrosszabb, már érzelmeid vannak felé, akkor jobb lenne hanyagolni ezt az egészet mert csak szenvedni fogsz.
Még annyit hogy van olyan határeset amikor valaki valamennyire bejön a másiknak de maradjunk csak barátok, és akkor pl alkohollal ez a határ véletlen átütődik egy este. De ott is sokszor zűrök lesznek belőle. Meg azért másabb helyzet annál, mint hogy te azt mondod abszolút nem vagy az esete. Akkor ez nem fog átfordulni sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!