Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet meg fogok szépülni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet meg fogok szépülni a szemében?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nagyon aranyos kedves lánnyal egy baráti társaságban, hihetetlenül elbeszélgettünk egész végig röhögtünk utána még találkozgattunk beszélgettünk, minden egyes találkozás nagyon jó érzés volt, nevettünk ès röhögtünk, nagyon szimpatikusnak talál azt mondta viszont abszolút nem vagyok az esete így nem tud még vonzódni hozzám. Idővel ez változhat ugyanis a kapcsolatot szeretné tartani velem...
2023. szept. 23. 19:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.
2023. szept. 23. 20:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. szept. 23. 20:07
 3/15 A kérdező kommentje:
Pedig olyan sokszor lehet azt hallani hogy megszépült a szememben a személyisége miatt, hát ilyen nem létezik vagy mi ez akkor?
2023. szept. 23. 20:10
 4/15 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen,a stílus nagyon tetszett szinte beleszerettem..de a külső nem,és így hagytam!😏
2023. szept. 23. 20:13
 5/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem,csak haverként gondol rád.

Én fordítva voltam így,nagyon jól éreztem magam egy lány társaságában,hasonló dolgokat szeretet mint én,filmek sorozatok terén is nagyon hasonló volt az ízlésünk,nagyon jókat tudtunk beszélgetni,nevetni

de nem...

Egyszerűen egyáltalán nem vonzódtam hozzá szexuálisan.

Évekig tartottuk a haveri baráti kapcsolatot de soha nem történt köztünk semmi,nem közelítettem soha úgy felé.

Igen én is tudom,hogy nem minden a külső,de ha a másiknál nincs meg a kémia/szexuálisan egyáltalán nem vonz akkor

kár erőltetned szerintem

2023. szept. 23. 20:30
 6/15 A kérdező kommentje:
Oké értem, de akkor mi ez hogy megszépült a szememben ilyen nem létezik olyan sokszor lehet hallani, Akkor ez mi pontosan?
2023. szept. 23. 20:35
 7/15 anonim válasza:
Ha kellenél is neki,csak ideig óráig..annak semmi értelme! Felejtsd el! Sokan mondják hogy a külső nem számít,de igen nagyon is számít😏🤷‍♀️
2023. szept. 23. 20:38
 8/15 A kérdező kommentje:
7. Pedig a külső tényleg nem számít sok nőnek, ő is azt mondta, neki se számít és szerinte nem vagyok csúnya
2023. szept. 23. 20:41
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

#6 ki kell ábrándítsalak. Ez főleg a filmekben, sorozatokban van így, esetleg a mesékben. De az is lehet hogy vannak nők akik tényleg ezt mondják másoknak, hogy teperjen mintha lenne esélye. Viszont ezek a dolgok, és főleg manapság hát abszolút nem így működnek.

Ha neked jó a barátság maradj vele, szerintem ezzel sincs gond. De ha mittudomén vonzódsz hozzá vagy mégrosszabb, már érzelmeid vannak felé, akkor jobb lenne hanyagolni ezt az egészet mert csak szenvedni fogsz.

Még annyit hogy van olyan határeset amikor valaki valamennyire bejön a másiknak de maradjunk csak barátok, és akkor pl alkohollal ez a határ véletlen átütődik egy este. De ott is sokszor zűrök lesznek belőle. Meg azért másabb helyzet annál, mint hogy te azt mondod abszolút nem vagy az esete. Akkor ez nem fog átfordulni sehogy.

2023. szept. 23. 20:42
 10/15 anonim válasza:
Hát neked segítsen az ember..annyira értetlen vagy,nem kellesz neki ennyi!
2023. szept. 23. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!