Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Később szégyellnem kell a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Később szégyellnem kell a nők előtt hogyha egy idősebb nővel veszítem el a szüzességem egy swingerpartin?

Figyelt kérdés

Kaptam meghívót egy swinger házibulira, a korosztály, 40es 50es párok, meg pár 30as pasi.

Én most 27 vagyok, még szűz, sose kelletem azoknak a nőknek akik nekem tetszettek.

Persze ez így elege szégyen, tudom én is. Később ha netalántán mégis összejönni valami, akkor az adott nő előtt majd titkolnom kell hogy volt ilyen az életemben?

Idősebb nővel gáz? Vagy inkább az hogy két fiú egy lány a felállás?

Nők ti hogy reagálnátok ha ez kiderülne a pasitokról?

2023. szept. 23. 15:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 akkor ne menj swingerbe, ha ennyire szorongsz. Bár ha én még 27 évesen szűz lennék és meghívót kapnék egy buliba akkor 100% hogy elmennék :) Legalább szerzel egy kis rutint a nők terén. S igen, lesz akit zavarni fog hogy orgiázni voltál úgymond fiatal korodban, de lesz akit meg nem.
2023. szept. 24. 21:53
 12/12 gergelice16 ***** válasza:
100%

Ha ennyire lepontoztátok a kommentemet, a kapcsolatokról kialakult kép nem túl erős nálatok...

De örülök, hogy a kérdezőnek erős lelkiismerete van. Így van esélye rá, hogy megtapasztalja az igazi boldogságot.

Egy kapcsolat csak akkor lehet erős, ha olyannak fogadjuk el a másikat, amilyen. Hibáival együtt. Ha csak tökéletesnek akarjuk mutatni magunkat, az tönkre tesz 1) azért mert nem fog menni, 2) mert felőröl a folyamatos frusztáció ezzel kapcsolatban. Illetve jó érzés tudni a másik hibáit is. Nézzétek meg azt a részt a Good Will Huntingból, amikor a feleségéről beszél Robin Williams. Szerintem azt nagyon jól megcsinálták.

Megértem, hogy sokak szerint az orgia túlságosan gáz, de ez is a Kérdező életének a része, mégha meg is bánta. És igenis ezeket el kell mondani, pláne ha nyomja a szívünket. Kizártnak tartom, hogy aki ezt nem így gondolja, boldog kapcsolatban élne. Annak a nő csak egy eszköz, akivel lefeküdhet, míg a nő költi a pénzét. A szeretet egy teljesen másik szint. Ott a nő nem egy partner lesz, hanem a társad. Valaki aki a részed. És ez úgy alakulhat ki, ha te átadod magad neki, nem pedig falakat emelsz (mégha ez ijesztő is). Pont ezért kell jól kiszűrni az embereket, hogy csak olyannak mondjon el ilyen mély dolgokat magáról, akik tényleg megérdemlik. Tehát mint mondtam, nem az első randin!

2023. szept. 25. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!