Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik egy idősebb férfi, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy idősebb férfi, és én is neki, de akkor miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

43F, én pedig 33N. (egyikünknek sincs kapcsolata)

Azt mondja nekem mindig, hogy 20-25 éves csajokat fűz, és velük bonyolódik egyéjszakásba, de ha én is tetszek neki (3 közös ismerőstől hallottam vissza), akkor miért vág fel nekem ezzel? Elég fura viselkedés és figyelmeztető jelnek veszem. Férfiak, ti milyen esetben viselkednétek így?

Köszi a válaszokat.

2023. júl. 31. 10:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kerülendő ez a típus. Cumi lesz a végén ha belemész.
2023. júl. 31. 10:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy büszkélkedjen mekkora k@n, hogy neki fiatal lányokat is sikerül gerincre vágni és persze azért, hogy téged is kifektessen, hogy kétségbeesettségedbe, "te vagy a jobb nő" címszó alatt téged is megfektessen. Nem vár rá fúh de görcsösen hiszen van neki kivel kufircolni, de téged is levarrna aztán eldobna amint megunna.
2023. júl. 31. 10:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy önelégült fasz.

Az ilyet helyből rúgom seggbe.

2023. júl. 31. 11:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenekre rá sem nézek, aki ezzel kérked (nyilván mással nem tud). Nem lennénk egy színvonal.

Ha nem akarsz kapcarongy lenni, akkor szerintem te is hanyagold és keress egy normális férfit.

2023. júl. 31. 11:08
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Mégis mi tetszik benne, ha.ilyen?
2023. júl. 31. 11:15
 6/11 anonim ***** válasza:
32%

De most komolyan, valld be hogy te megkívántad...

Amit kifogtál az nem férfi...

2023. júl. 31. 11:16
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Mert már megtanulta, hogyha bevallja az igazságot "életemben 0-1 kapcsolatom volt eddig", akkor rögtön veszít. Inkább előadja ezeket a szar dumákat, sajnos az jobban bejön, a tapasztalatok szerint.
 8/11 A kérdező kommentje:
5# eddig nem tudtam, hogy ilyen, legalábbis eddig nem adta jelét...
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet úgy fektette le, hogy úgy tervezte hogy komoly kapcsolat lenne, tetszik neki minden, de majd otthagyta :D

Lehet veled is ezt fogja csinálni

2023. júl. 31. 11:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerostol hallod vissza. Mondjuk o nem tett erre valo celzast. Egyejszakas kalandrol beszel elotted, ezek szerint ez lenne varhato.
2023. júl. 31. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!