Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szakítanátok a férfival ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a férfival ha gyerekesen viselkedik? 26 éves, én vagyok az idősebb. Vannak más "gondok" is a kapcsolatban. Szeretjük egymást.

Figyelt kérdés
2023. márc. 3. 07:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
1.5 hónapja vagyunk együtt.
2023. márc. 3. 07:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar annyira, hogy ne tudjam elképzelni vele az életemet, és hiába mondom neki, ezen nem hajlandó változtatni, akkor igen.
2023. márc. 3. 07:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
1,5 hónapja vagytok együtt, nem is ismered még, szerelemről meg nem beszélhetünk ilyenkor. Milyen gondok vannak még? Miben nyilvánul meg, hogy gyerekes ?
2023. márc. 3. 07:52
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Ennyi idő után pont fülig szerelmesnek kéne lenned. Szerintem ebből nem lesz semmi, ha már az eleje ilyen.
2023. márc. 3. 07:54
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Megint te vagy? ezt 2 naponta kiírod itt vagy a szexuális kérdések rovatban?

Már máskor is kaptál választ, aztán nem törődsz vele.

2023. márc. 3. 07:58
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Engem körbevesz egy rakat gyerekes pasi.

Egyik olyan videokat küld magárol hpgy hip hopot vagy rappet énekel tiktokon és menőnek hiszi magát de az amatőr szintnél is a legrosszabb es nagy elánnal énekel. És 160 magas csak.

Másik meg olyan képeket küld magárol amire tesz ilyen kis szivecske matricákat, hogy szerelmes belém.

Olyan érzésem van gyakorta hogy bakker mintha egy ovis gyerek udvarolna:D

Igazából elvagyok velük de férjnek családapának nem kellenének. Számomra egy férj csaláfapa, aki "viszi"a családot, lehet vele haladni fejlődni, racionális józan, céltudatos sikeres komoly FÉRFI, aki komoly döntésképes is az eletvezetésben is, és nem ott tart agyilag hogy szivecske matricás fotókkal udvarol egy NŐNEK.

Ez még tinik közt elmegy, de 30 feletti ilyen pasik nálam csak cukik arik gyerekek. Mellettük tudom azt hogy az egész családot meg a házat fejlődést nekem kéne vinni tökegyedül a hátamon.

2023. márc. 3. 08:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
*A magáról szivecskés matricás fotót küldő srác kérte tőlem egyszer hogy tegyek lila tincseket a hajamba mert akkor jobban animés karakter lennék(szereti az animéket),elszoktam vele rengeteget hülyülni bomolni nevetni kacagni csikizni, de az ilyeneket semmiképp nem veszem komolyra. Kizárt.
2023. márc. 3. 08:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
*És 30 felettiek!!!egyik 35 éves!
2023. márc. 3. 08:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, főleg azért mert alig vagytok együtt de már más gondok is vannak. Miért is huznad az időt vele?
2023. márc. 3. 09:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha mar masfel honap alatt zavarnak dolgok akkor ez csak romlani fof.
2023. márc. 3. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!