Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb nők miért nem mernek kezdeményezni?
Merek. Csak nem fogok. A mi korosztályunkban még férfiak vannak. Aki akar valamit, az tesz is érte. Ráadásul a normális férfiak többsége foglalt, idegennél már csak ezért sem.
A fiatalabbak meg akkor se érdekelnek, ha mernek lépni. De aki még csak azt se ... Kettő ilyet eszek reggelire.
Egyetértek a 3-assal, valószínűleg ugyanaz a korosztály lehetünk. 40+
Én is merek, de nem akarok, mert FÉRFI-t szeretnék társnak és nem egy felfogásilag "éretlen kisfiút".
Ne válaszoljatok neki!
Ő az, aki a kommentekben azt ecseteli, hogy a nőknek semmiféle jogot nem kellene adni, és pofán kellene veretni őket!
Jelentve!
Én kezdeményeztem tavaly májusban. Kapcsolatfelvételt valakivel, aki már hosszú évekkel azelőtt is szimpatikus volt.
Néhány hónap barátság után testi kapcsolat kezdődött. Fokozatosan észre kellett vennem, hogy NEM VÉLETLENÜL(!) maradt egyedül kifejezetten öreg korára a férfi. Túl gyerekes és furcsa a mai napig.
Közel egy generáció a különbség közöttünk. Az októberi pettinget követően már december-január tájékán fokozottan gyanakodni kezdtem, hogy sok minden nincs rendben. Most júliusra "elszabadult" egy kicsit a pokol.
Bizonyos fokú tapasztalatnak ez is felfogható. Hála a jó égnek erős középkorúságomig elkerültek ilyen nehézségek. Volt viszont másmilyen...
3. Vagyok. Miért lenne egekben az egóm? Mert nem szorulok rá, hogy 40 éves szűz pasikák előtt térden csússzak egy kis figyelemért?
Az a helyzet, hogy teljesen jól megvagyok férfi nélkül. Mindenem megvan, a gyerekek már nagyok, a szabadidőmben azt csinálok, amit akarok. Van bőven tapasztalatom a férfiakkal. Azt is tudom, hogy még mindig sokan vonzónak találnak. Lehet, hogy egy 25 éves kis hancúrkandúrnak már láthatatlan vagyok, maximum egyszer poénból szerezne egy kis tapasztalatot. De ez az érzés kölcsönös, engem ök ugyanúgy hidegen hagynak. A korosztályomban viszont mindig akad egy-két olyan férfi, aki kimutatja, hogy szeretne ismerkedni. Nagyjából tényleg csak válogatni kell. Viszont igen erős a szűrő. Akárki miatt nem fogom borítani a kényelmes, nyugodt életemet, csak mert jól néz ki.
Ha neked ez egó, akkor nevezd annak. Kinőttem abból a korból, amikor egy picit is érdekel, hogy mit gondolnak mások.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!