Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyennek lennie a mai nőknek?
És akkor most? Mi a kérdés?
Ja megvaaan. Miért kell ilyeneknek lennie a mai nőknek?
Mert így kényelmes. Szívesen
Köszi, hogy leszögezted, hogy hazudok, ha véletlenül nem azt gondolom, amit te😁
Szép is lenne, ha a férfiak 20%-a olyan lenne, mint amit leírtál, de jó lesz az 1-nek is🤣
"Leírom azt, amit ÉN, hangsúlyozom ÉN tapasztalok most az életben." Itt a lényeg. Én meg azt tapasztalom, hogy azok a nők az akik nem akarnak egyedül lenni, kénytelenek alul választani, olyan siralmas a pasi felhozatal. Ezért van a környezetemben mindenkinek párja. Minden barátnőmnek férje, aki ugyan, úgy néz ki, de mint egy adag hányás, de legalább belülről nem rohad annyira, mint akik itt sírnak a nőkért.
Kb első 2 mondatot olvastam el, meg a hozzászólásokat....
Pajti a világ mindig ilyen volt, a tsz időkben is szétloptak mindent, és mindenki fére kurt, max annyi, hogy nem volt ennyi vallás, és mindenki nevelte a gyereket akit az anya a családba szült nem volt kerdés és ennyi önérzetes hisztis pöcs/ picsa.
" Egy erős bikával szexel és a pasija meg el kell tűrje, hogy a nő kegyességből vele maradjon. "
Szánalmas vagy kérdező. Van sejtésem, miért nem kellesz senkinek.
Leírod, hogy ez a “te” tapasztalatod, de az összes mai nő ilyen… most akkor írjam le a fordítottját, hogy a pasik nem veszik emberszámba azt a nőt, aki 25 feletti, nem karcsú, esetleg lóg a melle, vagy striás a bőre? Ennyire felszínesek lettek? Persze menjen minden felesbe, de a csak a nő takarítson, és nehogy elvárja, hogy a pasi vigyázzon a saját gyerekére.
Igen, vannak ilyen férfiak. Igen, találkoztam ilyenekkel. De nem, nem az összes ilyen, ezen hisztizni pont ezért felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!