Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők boldogságának a kulcsa az internetes ismerkedés lenne?
Figyelt kérdés
Viszonylag sok csinosabb nőt ismerek akik keresik a párjukat és nem találják, mert való életben nem érintkeznek igazán férfiakkal, munka stb. szórakozni nem jár el stb. De interneten kinyílna nekik a világ, sok férfival tudnának megismerkedni. Emiatt sokszor kérdezem ezeket a nőket hogy miért nem mentek internetre.... Erre.... hogy oda nem megy, mert sok a bolond, csak szexet akarnak, az nem nekem valo, lehet átvernek, élőben jobb stb....2023. szept. 21. 09:10
1/6 anonim válasza:
Ez nem a boldogság kulcsa hanem ha az eletben nincs kompetens marad a net jobb híjján a sok selejtet szűrni, átverni magunkat a hülyéken szatírokon hátha a f.stengerben lehet találni vmi kincset.
2/6 anonim válasza:
Az én boldogságom kulcsa valóban a neten volt. Én is évekig úgy gondoltam, biztosan nem fogok regisztrálni. Aztán telt-múlt az idő és élőben nem igazán ismerkedtem meg senkivel. Aztán a neten találkoztam a férjemmel. Na nem egyből, rengeteg idő volt, de megérte kivárni.
3/6 anonim válasza:
A boldogságuk kulcsa egyszerűen az, hogy energiát kell nekik is fektetni a társkeresésbe. Amiket leírtál, azok egyszerűen a hárító magatartás jellemzői.
4/6 anonim válasza:
Én sosem voltam az a típus, aki buliról bulira jár vagy társaságba, egyszerűen jól éreztem magam otthon. Viszont vágytam egy igazi társra, ezért nem maradt más, mint az internet. Regényt tudnék írni arról, hogy milyen idiótákkal találkoztam, viszont bármikor újra kezdeném, mert ez vezetett el a páromhoz, akivel 8 éve élhetem meg azt, hogy milyen egy igazi társ.
5/6 anonim válasza:
... meg az interneten rendelt vibrátor. 🙊
6/6 anonim válasza:
Biztos van, akinek igen, nekem nem. Sokáig a hideg rázott tőle (mondjuk még ma is utálom), többek között az említettek miatt. Aztán mivel élőben még csak a látóterembe sem kerültek potenciális jelöltek majd' 1 évtizedig, emiatt elteltek a 20-as éveim "apácaként", regisztráltam. A legjobb/legtöbb, amit sikerült elérnem, hogy minden oké a másikkal, "csak" nem működik közöttünk a kémia. Ennél meg csak rosszabbat/kevesebbet tudnék összehozni. Olyat, hogy minden más lényeges feltétel teljesülése mellett még kívánjuk is egymást? Esélytelen. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!