Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire demotiváló az online társkeresés?
Nem voltam fent sehol. A baráti társaságba mondta egy faszi, hogy online társkeresőzzek. Feltelepítettem, írtam bemutatkozást, feltettem 5 normális képet és semmi. Pedig jelöltem még 50 éves korig is nőket. Eddig "csak" átlagosnak tartottam magam, de most konkrétan egy rakás sz*rnak érzem magam. 30 évesen azért voltam már 20 nővel, nem lehetek Quasimodo, de ezek szerint mégis.
Lehet blokkol engem az algoritmus vagy kellene valami extra a képeimre?
Szerintem ennél még rosszabb amikor folyton a célegyenesben tűnnek el.
Egyszerűen már tényleg elment az összes kedvem ráírni a matchekre, mert rendszeresen az van hogy kb 1 nappal a tali előtt(úgy hogy volt hogy konkrétan a lány kezdeményezte a talit) eltűnnek.
Ezek után hogy legyen kedvem mindent újrakezdeni, mikor még az se jelent semmit, ha azt érzed hogy sínen van a dolog?
Nem az online társkereséssel, hanem önmagában az egész ténnyel mint társkeresés, van a baj.
Én a következőket látom, de ez csak az én meglátásom, és az amiket álltalában hallok és olvasok.
Az az alapvető probléma, hogy a nők nem akarják annyira a férfiakat, mint a férfiak a nőket.
Természetesen ez nem az ő hibájuk, ez genetika.
Így lett megalkotva az élet. Ők aranyosak, de sajnos ilyen a genetika.
A férfit a tesztoszteron arra készteti, hogy mindenképpen legyen nő a közelében. A tesztoszteron szint, minden éjjel termelődik.
A nőknél, a női hormon szint viszont egy adott dolog. Az csak úgy pang, és a szerepe annyi, hogy a nőt nőiessé tegye.
Ennyi. És itt bezárult az ajtó.
Nincs tőbb szerepe a női hormonnak.
A férfi hormon viszont egy kegyetlen hajcsár.
A férfinek nőre van szüksége.
Ez a társkeresés valódi problémája.
Én ebben látom a fő bajt.
Lehet, hogy nem teljes a meglátásom, de én ezt látom fő bajnak.
Az intenzitást, és az érdeklődést.
A nő az elvan, mint túrógombócon a porcukor.
Ha van férfi, az is jó, ha nincs, akkor sincs bagy baj.
Nincs és nincs. No problem.
Ellenben a férfi az egy egész másik kávéház.
Röviden erről ennyit.
Ez van, és ezen egyelőre nem tudunk sokat változtatni.
A legtöbb nő inkább egyedül marad, minthogy olyan pasival álljon le, aki nem tetszik neki, nem hasonlóak a gondolkodásmódjai, nem hasonló kapcsolatot keresnek.
A legtöbb férfinek borzalmas az adatlapja, egyből mennek a sütibe:
- napszemüveges első kép
- sapkás első kép
- csoportkép első kepként
- nem írja ki, mit keres
- nem írj semmit magáról
- gyerekkel pózol
- hallal pózol
- más nővel pózol
Ha ebből bármelyiknek is megfelel a te adatlapod, akkor már tudod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!