Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire demotiváló az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire demotiváló az online társkeresés?

Figyelt kérdés

Nem voltam fent sehol. A baráti társaságba mondta egy faszi, hogy online társkeresőzzek. Feltelepítettem, írtam bemutatkozást, feltettem 5 normális képet és semmi. Pedig jelöltem még 50 éves korig is nőket. Eddig "csak" átlagosnak tartottam magam, de most konkrétan egy rakás sz*rnak érzem magam. 30 évesen azért voltam már 20 nővel, nem lehetek Quasimodo, de ezek szerint mégis.

Lehet blokkol engem az algoritmus vagy kellene valami extra a képeimre?

2023. szept. 16. 08:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Azért ezeknek is idő kell. Nekem nőként - jó, alig húztam valakit jobbra- de kb 3-4 nap kellett míg lett egy match. Nem mindenki csekkolja az appot naponta 3x. Nagyon sok aszellemprofil is vagy inaktív akik már randiznak és nem is húzogatnak semmerre mert pl épp alakulóban van.
2023. szept. 16. 09:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennél még rosszabb amikor folyton a célegyenesben tűnnek el.

Egyszerűen már tényleg elment az összes kedvem ráírni a matchekre, mert rendszeresen az van hogy kb 1 nappal a tali előtt(úgy hogy volt hogy konkrétan a lány kezdeményezte a talit) eltűnnek.

Ezek után hogy legyen kedvem mindent újrakezdeni, mikor még az se jelent semmit, ha azt érzed hogy sínen van a dolog?

2023. szept. 16. 09:29
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
Pistike most meg tudtad hogy átlag alatti vagy. Vannak ezzel így páran. Kar szenvedni rajta.
2023. szept. 16. 09:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Online hatalmas a választék. A nőknek a legjobb pasik kellenek. A jó pasik meg nem 20 nővel voltak, hanem több százzal.
2023. szept. 16. 10:01
 5/13 A kérdező kommentje:
De akkor hogy lehet az, hogy valós ismerettségben átlag alatti pasinak is van párkapcsolata? Olyannak is akiről nem hinném el.
2023. szept. 16. 10:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
#5 Úgy lehet hogy a netes társkereső a bőség zavarának az illúziója. Ott neked férfiként nagyon ki kell tünnöd, hogy egyáltalán észrevegyenek. Ismétlem a kulcsszót, bőség zavara. És általában van fél vagy 1 másodperced "meggyőzni" a másik felet aztán lapoz is tovább a többezer másik között. Tehát vagy nagyon jól kell kinézned, vagy nagyon extrémnek, vagy valami hasonló, hogy kitünj a tömegből. Élőben meg sokkal emberibb ez az egész, ott tényleg tudsz pl jó dumával is érvényesülni. Persze csak ha be is jössz kellően az adott nőnek.
2023. szept. 16. 10:38
 7/13 A kérdező kommentje:
6# Azt hiszem ezzel megértettem.
2023. szept. 16. 11:08
 8/13 anonim ***** válasza:
34 évesen nekem sincs senkim, de van egy életnagyságú szilikon szexbabám, mert tömve vagyok pénzzel.
2023. szept. 16. 12:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem az online társkereséssel, hanem önmagában az egész ténnyel mint társkeresés, van a baj.

Én a következőket látom, de ez csak az én meglátásom, és az amiket álltalában hallok és olvasok.

Az az alapvető probléma, hogy a nők nem akarják annyira a férfiakat, mint a férfiak a nőket.

Természetesen ez nem az ő hibájuk, ez genetika.

Így lett megalkotva az élet. Ők aranyosak, de sajnos ilyen a genetika.

A férfit a tesztoszteron arra készteti, hogy mindenképpen legyen nő a közelében. A tesztoszteron szint, minden éjjel termelődik.

A nőknél, a női hormon szint viszont egy adott dolog. Az csak úgy pang, és a szerepe annyi, hogy a nőt nőiessé tegye.

Ennyi. És itt bezárult az ajtó.

Nincs tőbb szerepe a női hormonnak.

A férfi hormon viszont egy kegyetlen hajcsár.

A férfinek nőre van szüksége.

Ez a társkeresés valódi problémája.

Én ebben látom a fő bajt.

Lehet, hogy nem teljes a meglátásom, de én ezt látom fő bajnak.

Az intenzitást, és az érdeklődést.

A nő az elvan, mint túrógombócon a porcukor.

Ha van férfi, az is jó, ha nincs, akkor sincs bagy baj.

Nincs és nincs. No problem.

Ellenben a férfi az egy egész másik kávéház.

Röviden erről ennyit.

Ez van, és ezen egyelőre nem tudunk sokat változtatni.

2023. szept. 18. 01:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb nő inkább egyedül marad, minthogy olyan pasival álljon le, aki nem tetszik neki, nem hasonlóak a gondolkodásmódjai, nem hasonló kapcsolatot keresnek.

A legtöbb férfinek borzalmas az adatlapja, egyből mennek a sütibe:

- napszemüveges első kép

- sapkás első kép

- csoportkép első kepként

- nem írja ki, mit keres

- nem írj semmit magáról

- gyerekkel pózol

- hallal pózol

- más nővel pózol

Ha ebből bármelyiknek is megfelel a te adatlapod, akkor már tudod a választ.

2023. szept. 18. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!