Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek hogy reagál a családja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogy reagál a családja a társkeresési problémáira?

Figyelt kérdés
Én nem is próbálkozom már régóta, inkább teszek energiát az élet más területeibe mert azok legalább megtérülhetnek. Családtagok és ismerősök véleménye nem számít az emberrel kapcsolatban mert valószínűleg elfogultak, vagy nem akarnak megsérteni, vagy nem merik megmondani stb stb. Szerencsére már elköltöztem otthonról ezért ha valaki nem bír leakadni a barátnő témáról simán kinyomom a telefont. Egyébként is felesleges lenne velük erről beszélni mert a z generáció már teljesen más mint az övéké volt. Ilyen bluepilles hülyeségeket mint "dícsérd a haját" és társai már 12 évesen nem fogadtam el. Kinek hogy állnak a dologhoz? 23f
2023. szept. 15. 23:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
30%
Ha nem említetted volna a bluepillt, sokkal több esélyed lett volna, hogy megnyerd az emberek szimpátiáját...
2023. szept. 15. 23:38
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem volt szándékom.
2023. szept. 15. 23:39
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem kell addig várni, most is megteheted bátran.
2023. szept. 15. 23:47
 4/17 A kérdező kommentje:
Amúgy apjuk még melletted van?
2023. szept. 15. 23:49
 5/17 anonim ***** válasza:
30%
#4 ó eszemben sincs! Miért tenném? Nem te vagy a fiam, hálistennek.
2023. szept. 15. 23:50
 6/17 anonim ***** válasza:
39%
Szomorú h itt tart a tarskeresés...hogy így működik.
2023. szept. 16. 00:05
 7/17 A kérdező kommentje:
Már hamar rövidre zárom ha a családban erre terelődik a téma, úgy sem értenék meg.
2023. szept. 16. 00:21
 8/17 anonim ***** válasza:
89%

Finoman mondták hogy "mostmár igazán bemutathatnál valakit"

"Nem számít, hogy fiú vagy lány" (hetero vagyok, de azért biztosítottak róla, hogy rendben van, ha nem)

Lett párom, nagyon kedvelik, minden okés, mostmár össze is költöztünk.

Most 22 vagyok (párom is), azaz a te korosztályod.

Nekem bevált a "dicsérd a haját" tanács.

2023. szept. 16. 01:03
 9/17 A kérdező kommentje:
"Mostmár tényleg bemutathatnál vaalkit." Erre annyit szoktam mondani hogy "ok".
2023. szept. 16. 01:10
 10/17 A kérdező kommentje:
Amúgy én biszexként azonosíton magam csak mostanság aligha van libidóm.
2023. szept. 16. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!