Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek hogy reagál a családja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogy reagál a családja a társkeresési problémáira?

Figyelt kérdés
Én nem is próbálkozom már régóta, inkább teszek energiát az élet más területeibe mert azok legalább megtérülhetnek. Családtagok és ismerősök véleménye nem számít az emberrel kapcsolatban mert valószínűleg elfogultak, vagy nem akarnak megsérteni, vagy nem merik megmondani stb stb. Szerencsére már elköltöztem otthonról ezért ha valaki nem bír leakadni a barátnő témáról simán kinyomom a telefont. Egyébként is felesleges lenne velük erről beszélni mert a z generáció már teljesen más mint az övéké volt. Ilyen bluepilles hülyeségeket mint "dícsérd a haját" és társai már 12 évesen nem fogadtam el. Kinek hogy állnak a dologhoz? 23f
2023. szept. 15. 23:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%

Szarul, és idegesítenek is vele folyamatosan... mintha nekem nem lenne rossz ez az állapot -.-

Érzelmi zsarolások, beszólogatások mennek, meg jajj mikor lesz már unoka, stb...

Gyűlölöm, egyszerűen gyűlölöm. De nem csak ezeket, hanem azt is, hogy szinte mindenkinek segít az élet ilyen szempontból, szerencsések és összejön nekik, nekem meg még csak esélyt sem ad az élet. Még csak arra sem, hogy egyáltalán közel kerülhessek egy nőhöz. Undorító ez a felszínes világ úgy, ahogy van. :/

32/F

2023. szept. 16. 01:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Ha sub5 vagy akkor az eléggé nagy sz'pás, én kb normie kategória vagyok, talán valakivel összejöhetne aki nekem is tetszik csak nagyon nem érzem a nyomást hogy próbálkozzak. Volt akinek tetszettem csak nekem ők nem, ennyi.
2023. szept. 16. 01:18
 13/17 anonim ***** válasza:

- Anyám szerint örök agglegény leszek. Tavaly lett vége a legutóbbi kapcsolatomnak és azóta volt pár alkalmim. Nem keresek társat, szóval ilyen téren igaza lesz, viszont ő valamiért úgy gondolja, hogy egy nő sincs az életemben. Pedig közöltem vele és volt, akivel még találkozott is.

- Apámat különösebben nem érdekli a dolog.

- A tesóm szerint minden nő egy rib.

2023. szept. 16. 01:39
 14/17 anonim ***** válasza:
azt mondják hogy majd lesz vki enyi
2023. szept. 16. 01:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Fuh, de nem kéne élned.
2023. szept. 16. 03:35
 16/17 A kérdező kommentje:
16.Mi nem tetszik tizenhatoska?
2023. szept. 16. 03:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Apám azt mondta, hogy biztos a saját nememhez vonzódom, anyám meg úgy gondolta, úgysem lesz senkim, mindenki ezt gondolta. De a netes ismerkedés bejött. Ha nincs párod, úgy állnak hozzád, hogy értéktelen vagy, még a véleményed se számít, mert nem tudhatsz semmit. Nagyon megalázó. Pedig egy rossz kapcsolatnál csak jobb az egyedüllét.
2023. szept. 16. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!