Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire demotiváló az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire demotiváló az online társkeresés?

Figyelt kérdés

Nem voltam fent sehol. A baráti társaságba mondta egy faszi, hogy online társkeresőzzek. Feltelepítettem, írtam bemutatkozást, feltettem 5 normális képet és semmi. Pedig jelöltem még 50 éves korig is nőket. Eddig "csak" átlagosnak tartottam magam, de most konkrétan egy rakás sz*rnak érzem magam. 30 évesen azért voltam már 20 nővel, nem lehetek Quasimodo, de ezek szerint mégis.

Lehet blokkol engem az algoritmus vagy kellene valami extra a képeimre?

2023. szept. 16. 08:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10.

Ezt még kiegészíteném azzal, hogy amiket írsz, az nagy mértékben igaz a nőkre is. Sőt.

A középkorúak álltalában 10-15 évvel korábbi képet tesznek föl, 10-15 kilóval kevesebbet mondanak.

Illetve, a férfiak még ezen kivül, játszanak a magassággal is.

Ritkán van az, hogy társkereső oldalon, valaki 100%-ban őszinte.

Ha esetleg van is ilyen, akkor meg utólag derül ki valami.

Egyszer pl úgy jártam, hogy szinte minden oké volt, és amikor pár tali után fölmentem hozzá, akkor derült ki, hogy 3 macskája van.

Bumm neki. Itt a fekete leves. 🐈‍⬛

Én csak annyit kérdeztem, hogy: néha azért velem is fogsz foglalkozni ??

2023. szept. 18. 11:06
 12/13 anonim ***** válasza:
9- a legnagyobb otrombaság amit írtál. A női hormonháztartás az egyik legkomplexebb a világon, orvosi berkekben még mindig érthetetlen a működése, nem is csoda hogy gyógyszertesztelés mai napig csak férfiakon zajlik. Errefel te azt írod hogy a női hormonok csak “panganak” és semmi szerepük nincs. Ó, ha tudnàd… kezdve attól hogy evolúciósan üzenetet küld pl kinézettel kapcsolatban hogy az adott női egyed fogamzásképes vagy sem, egészen a hüvelyváladék illatáig nagyon sokban szerepe van. Emelett a férfi tesztoszteron csak faékszerűen egyenletes szexuális vágy.
2023. szept. 18. 11:07
 13/13 anonim ***** válasza:

12.

Én elhiszem amit te írtál, hisz én sem vagyok orvos. Sőt. Örülök neki ha ez így van, de akkor egyet nem értek.

Hogy miértvilyen marha nehéz most nőkkel ismerkedni ???

Miért van az embernek az az érzése, hogy a nők nem igazán akarják a férfiakat.

A nőknek akarni kéne a férfiakat nem ?

Szinte fel kellene, hogy falják őket.

Akkor ezt a valóságban miért nem érezni ???

Ez egy örök titok marad szerintem.

Persz megjegyzem vannak azért kivételek is. Kevés, de van.

Néha látni olyan nőt, aki tapad, ragad a férfire. Szinte levakarni sem lehet.

Az egy csodálatos érzés,én most a fél életemet is odaadnám egy ilyen nőért.

Egyelőre sajnos csak álmodom.

Ezer nőből 1 ilyen van, azok meg sajnos a 10 pontos férfiakra hajtanak, és tudnak válogatni bőven.

2023. szept. 18. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!