Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Feltétlen a férfi a hibás ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltétlen a férfi a hibás ha nem jön össze a dolog?

Figyelt kérdés
A nők soha nincsenek elővéve hogy biztos velük van a hiba, nyilván a férfiak felhozatala nem jó azért nincs senkijük, a férfival pedig mindig hiba van. Én viszont azt mondom ha vicces és rendes csávó vagy, lejársz gyúrni és mégsem jön össze lehet nem veled van a hiba hanem a húspiac van elcseszve.
2023. szept. 20. 09:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ja sokan szeretnek incelezni, gondolom ezzel helyezik magukat erkölcsi piedesztára.
2023. szept. 20. 10:39
 12/13 anonim ***** válasza:
5%

11-es, elolvastad a kérdés alatti kifejtést is? Segítek neked idezettel:

"A nők soha nincsenek elővéve hogy biztos velük van a hiba, nyilván a férfiak felhozatala nem jó azért nincs senkijük, a férfival pedig mindig hiba van. Én viszont azt mondom ha vicces és rendes csávó vagy, lejársz gyúrni és mégsem jön össze lehet nem veled van a hiba hanem a húspiac van elcseszve."

Ez klasszikus incelhiszti. Elutasították párszor, ezért most megy a brühühü és a húspiacozás. Es kik szokták ezt csinálni könnyes taknyukat nyeldekelve? Az incelek.

2023. szept. 20. 10:57
 13/13 anonim ***** válasza:
7%

Ha nem jön össze egy nő, akkor annak okai vannak. Én meg azt mondom, hogy ha valami nem jött össze az nem rossz dolog, hanem egy visszajelzés, amin érdemes elgondolkozni. Én kb. 20 éve élek így, és láss csodát, rakéta módjára ível(t) felfelé az életem. Egy dolgon tudsz változtatni, az pedig önmagad. Amennyi időt és energiát pazarolsz önsajnálatra, azt inkább fordítsd önmagad fejlődésére. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Már az is haladás, ha köszönsz a szomszédnak, ezt értsd jól.

Van akinél már az is fejlődés, hogy reggelente mosna fogat, megfésülködne, és némi kis illatanyagot szórna magára. Máris kellemesebb benyomást keltene. Vagy elkezdene foglalkozni olyannal, ami érdekli őt. Olvasni, tájékozódni. Növeli a szókincset, egy beszélgetés alkalmával jól jönne.

Az élet annyi apró és pici részletből áll, nem az van hogy kell a bomba nő, csak hát azok meg nem állnak szóba veled. Odáig el kell jutni, és csak szólok, a bombanő nem (biztos hogy) akkora főnyeremény mint sokan gondolják. :)

2023. szept. 20. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!