Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltétlen a férfi a hibás ha nem jön össze a dolog?
Miért? A gyúrás meg a tetkó a Szent Grál a nőkhöz? Itt a hiba, a páváskodáson kívül kezdődik az érték, ezt meg sokan már képtelenek megugorni. Gyúrni és tetoválásokat varratni még az 20IQ-s h*lyegyerek is tud.
Egy van, amit az emberek szeretnek félretolni! Sosem a világ a hibás a sikertelenségedért, ha a külvilágot hibáztatod, akkor vesztes is maradsz. Alkalmazkodni kell, csak önmagadon tudsz változtatni, ez az összes mozgástered. Majd a példamutatásod mértéke és minősége fogja befolyásolni az életed, mint pozitív és negatív irányba. Mit látnak belőled az emberek, lásd magad kívülről is! Te ha látnád magad, vonzónak tartanád önmagad?
Én sok képzésen részt vettem, volt olyan is ahol felvétel készült mindenkiről, hogy azt visszanézve elemezzük a látottakat. Hááááát, borzalmas volt! Sosem gondoltam volna hogy ilyen lennék kívülről. Nagyon hasznos volt, ezek után én is sokmindent megértettem.
na, a nőszidó oldalon most arra megy a panaszkodás hogy nem lehet nőket szidni....
csak várj 1-2 órát amíg felébrednek a munkanélküli incelek, és akkor majd ki lesz írva fél tucat kérdés arról, hogy minden a nők hibája.
Dehogynem, folyamat ezt nyomatják a magadfajták.
Hogy mindig az egyén a hibás, a "felelős".
Aztán jön hogy leincelezed, mert most ez egy divatszó lett itt.
Elhív egy csajt moziba, a csaj nemet mond.
A csaj nem hibás nyilván, nem jön be neki a gyerek, azzal megy akivel akar, kész.
De ő sem hibás. Miért lenne az? Mert kezdeményezni mert?
Ha nem kezdeményezne, akkor meg azt kapná hogy "töketlen vagy szedd már össze magad" stb
Ehhez két ember kell, kölcsönös szimpátia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!