Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Időnként azért mégiscsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Időnként azért mégiscsak áldás csúnyának lenni nem?

Figyelt kérdés
Tinikorom nagy részében csúnya és kövér voltam, aztán drasztikusan lefogytam egy krónikus betegségnek hála. Elkezdtem a barátomra hallgatni hogy a hajammal kezdjek valamit, rendesen öltözködjek meg ugye a személyes higénia.. Aztán mikor ogréból valamelyest egy jól kinéző emberke lettem volt egy két ellenkező nemű akinek tetszettem, többségüket ignoráltam mert nem keltették fel az érdeklődésemet, egyik viszont kikészített. Akaratlan csapkodta a seggem, figyelt amikor a buszt vártam jézusom.. Szerencsére hamar jött a ballagás és mikor facebookon megtalált instant tiltottam nehogy valami szörnyűséget kapjak kép formájában. A csúnyaságnak azért nagy előnye hogy az ember nem vonza be a hibbantakat és valószínűleg a személyisége miatt szeretik ami kevésbé fontos mint a külseje. Továbbra is, maxolom a külsőmet hogy jobbat kapjak, nem árt az embernek szintet lépni. 23f
2023. szept. 18. 22:14
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ha veszélyes vagy azzal lehet kompenzálni, odab'sz egyet kettőt az ember aztán békénhagyják.
2023. szept. 19. 06:25
 22/26 anonim ***** válasza:
34%
Ronda férfi vagyok, egy nőnek sem kellek. Így sokkal több pénzem megmarad.
2023. szept. 19. 07:50
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: nagyon tévedsz. A ronda emberek statisztikailag sokkal több és durvább büntetésre számíthatnak ugyanazért a bűntényért, mint ha egy szép (a többség által szépnek vélt ember) ember követné el.

Durva.

Szóval rondaként te még erőszakos sem lehetsz. Ugyanaz a viselkedés attól függően hogyan nézel ki teljesen más reakciót vált ki a többi emberből.

Egy extrém szép embernek sokkal több mindent "szabad", mint egy csúnyának.

Csúnya emberként ha bókolsz, az szexuális zaklatás (nyilván azért ez túlzás, csak érzékeltetés kedvéért írom), ha jóképűként teszed ezt akkor az flörtölés, udvarlás.

2023. szept. 19. 08:55
 24/26 anonim ***** válasza:

Kedves 23-as, na végre, ez a szexuális zaklatás dolog az első izgalmasabbnak tűnő hozzászólás, amit ma olvasok itt a sok agymenés között.

Már kezdtem megijedni, hogy milyen romantikus itt mindenki, biztos velem van a baj:)

2023. szept. 19. 09:23
 25/26 A kérdező kommentje:
23.Hozzáteszem felhozzák a csúnya embereknek hogy "rohadt belsőjük" van, nyilván egy csúnya embert olyan hatások érnek amitől olyan lesz, szép embernél kevesebb az esélye.
2023. szept. 19. 13:05
 26/26 anonim ***** válasza:
Kedves 25-ös szerintem venni kell az embernek egy jóképű kutyát maga mellé, aztán máris kompenzálva van a dolog:)
2023. szept. 19. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!