Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időnként azért mégiscsak áldás csúnyának lenni nem?
Figyelt kérdés
Tinikorom nagy részében csúnya és kövér voltam, aztán drasztikusan lefogytam egy krónikus betegségnek hála. Elkezdtem a barátomra hallgatni hogy a hajammal kezdjek valamit, rendesen öltözködjek meg ugye a személyes higénia.. Aztán mikor ogréból valamelyest egy jól kinéző emberke lettem volt egy két ellenkező nemű akinek tetszettem, többségüket ignoráltam mert nem keltették fel az érdeklődésemet, egyik viszont kikészített. Akaratlan csapkodta a seggem, figyelt amikor a buszt vártam jézusom.. Szerencsére hamar jött a ballagás és mikor facebookon megtalált instant tiltottam nehogy valami szörnyűséget kapjak kép formájában. A csúnyaságnak azért nagy előnye hogy az ember nem vonza be a hibbantakat és valószínűleg a személyisége miatt szeretik ami kevésbé fontos mint a külseje. Továbbra is, maxolom a külsőmet hogy jobbat kapjak, nem árt az embernek szintet lépni. 23f2023. szept. 18. 22:14
1/26 anonim válasza:
Hát ezt simán életnek hívják, édes fiam.
Amíg érintkezel emberekkel, addig a hülyékkel is fogsz. AKár ronda vagy, akár nem.
Az itt lévő rondák arról számolnak be, hogy az utcán idegenek rondázzák le őket.
Aki még kéretlenül nyúlkál, annak letörjük a kezét, ez ilyen egyszerű.
2/26 A kérdező kommentje:
1.Csak ha fiúkkal történik akkor valamiért oké, rajtam csak röhögtek a tanárok meg mások hogy "jajj ezzel jár a népszerűség". Nekem nem szoktak beszólni általában, állítólag ijesztő vagyok, bár addig mondják amíg meg nem ismernek, aztán nem vagyok már az.
2023. szept. 18. 22:19
3/26 anonim válasza:
Nem, ez egyáltalán nem előny. Ne cope-olj. Belerokkanni lelkileg a magányba és közben ezzel a kamu dumával nyugtatni magad, hogy "legalább nem kapok kéretlen figyelmet" egy elég gáz önhazugság.
4/26 A kérdező kommentje:
Átlagos vagyok nem csúnya, szerintem.
2023. szept. 18. 22:28
5/26 anonim válasza:
Férfiként ha átlagos vagy, akkor a legtöbb nő ugyanúgy nem vesz észre és nagy esélye van, hogyha egy nő összejön veled, akkor is csak beéri épp veled, mert nem talál jobbat.
6/26 A kérdező kommentje:
Ezért gyúrom ki magam, a normieknak működik.
2023. szept. 18. 22:35
7/26 anonim válasza:
Hát pedig ez még mindig sokkal előnyösebb, mint rondának lenni. Így legalább válogathatsz, még ha nem is túl előnyös s felhozatal.
Én lány vagyok, és még csak meg se néznek a fiúk. 3 hónapja volt az, hogy egy részeg bácsika azt mondta, hogy de megb..na. Nem azért, hogy arra vágynék vagy akármi, de örültem neki, mert ez az egyetlen bók hosszú idő óta, amit kaptam férfitől.
Na szerinted? Ez tényleg jobb?
8/26 anonim válasza:
Jah, kedves kérdező, ismerős érzés. Én a titulusommal vagyok így, mióta megvan, határozottan nőtt a sorbaállók száma. Mert ugye mekkora dicsőség, egy ilyet teljesen hülyére venni? Na azért, az már határozottan növelné a presztizst.
9/26 A kérdező kommentje:
7.Egó boostolásra jó ha az embert megközelítik azok akire nem vágyik.
2023. szept. 18. 22:52
10/26 A kérdező kommentje:
Amúgy nem véletlen testépítek, a nők által írt erotikus történetekben és romantikus filmekben is szexi testű pasik vannak. Ha a külső belős 50-50 a külső az első 50, ezért prioritás számomra a külsőm.
2023. szept. 18. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!