Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel lettem, ez incelség lenne?
Figyelt kérdés
10 éve nem találom a társamat, fenn vagyok minden online ismerkedős oldalon, visszaírni nem akarnak, ha össze is jön egy randi mindig csak azt mondják hogy legyünk barátok, élőben az ismerkedés is hasonló eredményeket hozott, viszont abszolút nem gyűlölöm a nőket, tisztelem őket és teljesen megértem hogy nem találnak valamiért vonzónak semmi frusztráció és harag nincs bennem irántuk, ettől még incel vagyok vagy az Incelséghez hozzátartozik az is hogy frusztráltak?2023. szept. 17. 18:44
1/16 anonim válasza:
Nem szerintem az incelség nem a külsőn hanem a mentalitáson múlik.
2/16 A kérdező kommentje:
1. De nem gondolnám de külsőm miatt utasítanak el ronda, csóró férfiaknak is van csinos nőjük
2023. szept. 17. 18:48
3/16 anonim válasza:
Az incel jelentése az involuntary celibate angol kifejezés, ami annyit tesz: akaratlanul nőtlen. Szóval igen incel vagy, ahogyan én is, a haverjaid egy része is, és még több százmillió férfi a világon. Még mielőtt megkérdeznéd, hogy "Ez gáz?", nem. Egyáltalán nem gáz. Keresgélni kell tovább, fejlődni, dolgozni rajta stb. Az incelségnek nem kell örökké tartania.
4/16 anonim válasza:
#2: bocs, de ez a mondatod konkrétan értelmezhetetlen. Megpróbálnád ezúttal érthetően kifejezni, amit közölni akartál?
5/16 anonim válasza:
Ha mar tudod magadrol hogy looser vagy de a noket okolod miatta na akkor leszel incel
6/16 anonim válasza:
"De nem gondolnám de külsőm miatt utasítanak el ronda, csóró férfiaknak is van csinos nőjük"
Egyrészt nem minden csúnya ronda pasi egyforma, másrészt aki csinos, az csak jó ember lehet?
7/16 anonim válasza:
Az incelség nem jár együtt a nők iránt érzett esetleges gyűlölettel.
Pont elég ha egy férfi ronda vagy dagadt stb és ez miatt ő hiába szeretne nőt. Nem fog leállni vele egy se. Így incel
8/16 anonim válasza:
#3 miért lett lepontozva? Az incel jelentését én is úgy ismerem, mint az a személy, aki nem önszántából van egyedül.
Vagy ez a fogalom már senkit nem érdekel, és az elszelngesedett, pejoratív módon használjuk már csak?
9/16 anonim válasza:
#8 Ezen az oldalon sajnos igen.
10/16 anonim válasza:
Az oldalon levo egyedek miatt kapott uj ertelmet. Az a stilus, amit ok megengednek maguknak a leghitvanyabb skalanak a legalso fokan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!