Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 40 fölötti nőtől az is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40 fölötti nőtől az is nagy elvárás, az is egy nagy érték ha egy férfi nem alkoholista?

Figyelt kérdés

Magyarországon a férfiak 30%-a alkoholista. És ebben még nincsenek benne a nagyivók, akik effektíve még nem alkoholisták, viszont sok nő már annak tartja őket.

A 40 éves nők pedig nézzünk szembe a tényekkel, már nem kellenes a jó pasiknak. Olvastam egy cikket arról, hogy azért járnak a nők szépségszalonokba és hagynak ott sok pénzt, nem csak hogy szépek legyenek, hanem hogy ott a 40 éves öregedő nők tornázzák egymás ego-ját. Tehát mondogatják egymásnak, hogy jajj milyen szépek vagyunk, csak a férfiak öregszenek, azok rondák, mi meg még mindig milyen gyönyörűségek vagyunk. Holott a valóság ennek az ellentettje. A valóság az, hogy egy férfi a 40-es éveiben sokkal kelendőbb a jó nőknél ha jól tartja magát és jómódú, és átlagnál magasabb státuszú, jó pozícióban van. Egy nő meg 40 évesen hiába vitte sokra anyagilag, hajára kenheti a vezetői státuszát. A férfiak akkor is a 25 éves nőt részesítik előnybe ha mekis eladó.

Pont azért hagynak ott egy rahedni pénzt a szépségszalonban, mert ott azt mondogatják neki amit hallani akar, még akkor is ha az nem igaz. Olyan mint amikor a híres mémben, amikor egy sakkbábú paraszt néz a tükörbe és egy királyt lát. Kb. ilyen a valóságban amikor a 40 éves nők egymás egóját boostolják, tehát viccesek olyankor.

A realitás talaján maradva viszont, abban a korban már egy nőnek azt is értékelnie kell egy férfiban ha nem lezüllött alkoholista? Mert hogy egy olyan országban ahol az alkoholprobléma a férfiak közel felét érinti, egy öregedő nőnek egyre inkább az alsó polcos férfi jut, akik többnyire piásak.

2023. szept. 17. 17:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet a többiek pontozásaval is akkor frissítették be.
2023. szept. 17. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Amelyik 40/50-es férfinek az a priotitás, hogy minél fiatalabb legyen a nő, mindegy mit dolgozik, kicsoda-micsoda, csak fiatal huszonéves legyen, azzal úgysem egymást keressük. Ilyen szempontból ez egy jó szűrő inkább, mint kellemetlenség. Nem kell minden áron férfi. Én 36 vagyok szerencsés genetikával. Adok magamra, sportolok, volt pár szépészeti beavatkozásom is, mindig vannak jelentkezők. De ha megneszelem, hogy csak azért kellenék, mert mondjuk megcsináltattam a mellem és fel van töltve a szám(ízlésesen), az a férfi nem kell. Más dolgok a fontosak már. Megbízhatóság, humor, közös téma, közös érdeklődés, szeressen színházba, kiállításokra, moziba járni, stb. Aki csak egy dugható nőt lát bennem, az nyugodtan mehet a huszonévesek után, nem élem meg veszteségnek.
2023. szept. 17. 20:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

46 éves elvált nő vagyok.

Járok ugyan pl kozmetikai kezelésre, manikűröshöz, fodrászhoz, de sose tömegesedik ott senki… igen, vannak ezek a nyüzsgő helyek és elismerem azt is, hogy sokaknál ez is lehet egyfajta társasági esemény, de az én szolgáltatóim jellemzően úgy dolgoznak, hogy a foglalt időben csak én vagyok. Szó nincs semmiféle egotunningról.

Tegnapelőtt manikűrösnél voltam, kb. 1,5 óra, az oktatási rendszerről és az állampapírok kamatairól beszélgettünk :D

Nem azért veszek igénybe ilyen szolgáltatásokat, mert rettegek az öregségtől vagy meg akarom hazudtolni a koromat. Jártam már 25 évesen is, csak nyilván más típusú kezelésekre, más színű haj stb.- de ettől igyekeztem eddigi életem során ízléses és ápolt lenni.

Nem érdekel, hogy ki milyen hajszínt csináltat vagy melyik körömlakk a legnépszerűbb.

…semmilyen életkorban nem toleráltam a szenvedélybeteg, igénytelen, lusta, tanulatlan, céltalan férfiakat, ez korral nem változik :D

Nem zavar az sem, ha valakinek nem tetszem, mindenkinek úgysem lehet, majd alakul. De ha én tudok egy normális, igényes színvonalat hozni az életben, akkor nyilván “elvárhatom” azt a leendő partneremtől is… annyit és csak annyit, amit én is legalább 100%-ban tudok nyújtani.

Szóval kedves kérdező, nem, nem nagy elvárás, de ha az is lenne, téged miért zavar mindez? Nekem nem kellene szenvedélybeteg, pszichiátriai beteg társ, de akkor nyugodtan vigyed a “rám jutó kvótát” is :D

2023. szept. 17. 20:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A 40 éves nők pedig nézzünk szembe a tényekkel, már nem kellenes a jó pasiknak.

Ezt hálistennek rosszul tudod. Tavaly, 40+-osan volt az esküvőnk. A férjem kimondottan jó hapsi és jól kereső vállalkozó.

2023. szept. 18. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!