Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 fölötti nőtől az is nagy elvárás, az is egy nagy érték ha egy férfi nem alkoholista?
Magyarországon a férfiak 30%-a alkoholista. És ebben még nincsenek benne a nagyivók, akik effektíve még nem alkoholisták, viszont sok nő már annak tartja őket.
A 40 éves nők pedig nézzünk szembe a tényekkel, már nem kellenes a jó pasiknak. Olvastam egy cikket arról, hogy azért járnak a nők szépségszalonokba és hagynak ott sok pénzt, nem csak hogy szépek legyenek, hanem hogy ott a 40 éves öregedő nők tornázzák egymás ego-ját. Tehát mondogatják egymásnak, hogy jajj milyen szépek vagyunk, csak a férfiak öregszenek, azok rondák, mi meg még mindig milyen gyönyörűségek vagyunk. Holott a valóság ennek az ellentettje. A valóság az, hogy egy férfi a 40-es éveiben sokkal kelendőbb a jó nőknél ha jól tartja magát és jómódú, és átlagnál magasabb státuszú, jó pozícióban van. Egy nő meg 40 évesen hiába vitte sokra anyagilag, hajára kenheti a vezetői státuszát. A férfiak akkor is a 25 éves nőt részesítik előnybe ha mekis eladó.
Pont azért hagynak ott egy rahedni pénzt a szépségszalonban, mert ott azt mondogatják neki amit hallani akar, még akkor is ha az nem igaz. Olyan mint amikor a híres mémben, amikor egy sakkbábú paraszt néz a tükörbe és egy királyt lát. Kb. ilyen a valóságban amikor a 40 éves nők egymás egóját boostolják, tehát viccesek olyankor.
A realitás talaján maradva viszont, abban a korban már egy nőnek azt is értékelnie kell egy férfiban ha nem lezüllött alkoholista? Mert hogy egy olyan országban ahol az alkoholprobléma a férfiak közel felét érinti, egy öregedő nőnek egyre inkább az alsó polcos férfi jut, akik többnyire piásak.
Anyámnak van 1-2 50+-os barátnője, akik inkább egyedül vannak, nem érik be valami nyomival, aki épphogy hozza az alap, említésre sem érdemes elvárásokat. Aki nem nyomorog egyedül, az nem fog lejjebb adni semmiből.
Nemtom feltűnt-e, de manapság a nők nagy része nem akar mindenáron férfit. Sőt, sokan egyáltalán nem akarnak, maximum ha véletlenül jön valaki, akivel minden téren jobb, mint egyedül lenni, akkor átgondolják a dolgot.
40+ elvált anya vagyok.
Én ezt Pont forditva látom. Vagyis az alkesz meg a többi alsópolcos pasi közeledik úgy, hogy beéri velünk. Aztán arcra esik, mert nem kell a kutyának se.
Még mindig pár perc alatt lehet valakit szexre találni, aki jól néz ki és ápolt. Kapcsolatra meg igencsak megválogatjuk, hogy kit engedünk be a jólszervezett, nyugodt életünkbe. Oda édeskevés, hogy esténként az én kanapémon fogsz fingani a sörtôl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!