Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted egy ilyen "reform" jó vagy rossz hatással lenne az online társkeresésre?
-Csak fényképes verifikációval regisztrálhatna mindenki.
-Havidíjas lenne, és csevegésért nem kéne külön fizetni.
-Lenne egy pinkmirrorhoz hasonló bővítménye, amin a fényképeid át kéne futtatnod. (Akit érdekel itt egy link)
-Az átfuttatott képeid alapján megállapított "beauty score"-od alapján csak a sajáttal megegyező, illetve egyel feljebb és egyel lejjebb elhelyezkedő embereket láthatnád csak és írhatnál rájuk, illetve meccselhetnél.
-Ha meccseltél valakivel és 72 órán belül nem váltatok üzenetet, azzal unmeccsel a rendszer és többet nem jelenít meg titeket egymásnak.
Engem rosszul érintene, mert én többször megkaptam kérdésnek, hogy "mi tetszik rajta, nagyon csúnya?" Szóval én sokszor választok a szintem alatt elvileg, ugyanis nem külső alapján találunk másokat vonzónak.
Nekem nem jönne be, pedig nőként szoktam fizetni egy egy aktív időszakomban társkeresőre(máskor meg hónapokig a közelébe se megyek). Viszont egyszer lehet hogy regelnék, csak hogy megtudjam "mi a szintem".
Egyébként én különböző fényekben, különböző sminkben, különböző hajjal és különböző szögből tök máshogy nézek ki, enyhén alulról pl nagyon rondán, tokásnak malacorral, mint egy kis shrekbébi, másikból meg elképesztően jól, szóval nekem nem lenne ez olyan hiteles. Sok nagy vékony görbeorrú pl nagyon szép szemből. Nem lenne annyira hiteles számomra a besorolás, de azért fizetnék érte, hogy lássam kik a "kategóriám":)
Kérdező, de volt már kifejezetten szép embereknek is párkereső, amelyet ezzel reklámoztak, hogy külsőre is jól megszűrik a választékot - létezik-e még az az oldal? 🤔
A pontozásban, bármennyire érteném a logikát, azért a tinder is ezt csinálja, mert hátratesz, ha nem vagy népszerű, azokat tolja előrébb, akiknek a képére sok jelölés érkezik, így aztán cseberből vederbe lehet jutni a szintezéssel megint, mert sok embert eleve sosem láthatnak egyesek, így a metódus sem sokban különbözik ettől. Az ilyen appokat a választék szélessége miatt is használják, és nem biztos, hogy sokan elfogadnák, ha még jobban faragnának a lehetőségeikből.
Nincsen speciális igényem a válaszok tekintetében, véleményekre vagyok csak kíváncsi.
#11. Esetleg próbáld ki az oldalt amit linkeltem, ott a.i. viszonyítja az arcod arányait a tudomány állása szerint ideálishoz. Ha emberrel osztályoztatnál, régen divatos volt a photofeeler, ott a felhasználók pontoznak le téged.
Az a.i. esetében nem igazán tudsz csalni szöggel, szemből készített fotókon tudja az arányaid megállapítani. A sminkkel nem tudod megvezetni.
#12 jaaa emlékszem. Ott ha jól dereng a már regisztráltak osztályoztak, regelhet-e az új jelentkező vagy nem. 😅
A tinder is ilyen szempontból emberi tényező alapján kategorizál. Az a.i. pártatlan ilyen szempontból, valamint nincsenek benyomásai, hogy ez labancos, amaz creepy, megint más meg kocka, fuckboy stb....
Én nem tudtam, hogy a tinder is így szelektál:D
Most megnyugodtam, mert mindig kisebbségi érzésem volt a sok szép sikeres sportos tanult gazdag ember miatt, már tudom, hogy azért ilyen férfiak jöttek fel, mert bejöttem nekik:) Mondjuk ez nem javít a párkeresési dolgaimon, hisz nem találok köztük nekemvalót.
Nem jó ez a szintezősdi, lehet a "párom" ott van valahol lentebbi kategóriában, és sosem fogom látni, mert a legjobb pasik is megdugnának. Tiszta hülyeség.
Hátööö... ezek alapján ez a pinkmirror azért nem tűnik egy életbiztosításnak. Ezeknél a "beauty a.i.-knal" azért szokott azzal baj lenni, hogy zavaros a data amin tréningezik. Itt is előjönnek a szokásos hibák hogy a Google "average guy" stock fotót magasabbra értékeli a modellnél és hasonlók.
Arra jó lehet h saját magadrol készült képeket osszevess h melyik jobb, de az egész eletfelfogasodat azért talán ne építsd rá.
"beauty score"-od alapján csak a sajáttal megegyező, illetve egyel feljebb és egyel lejjebb elhelyezkedő embereket láthatnád csak és írhatnál rájuk, illetve meccselhetnél."
Ti tényleg teljesen hülyék vagytok... A kis tévképzeteitek szerint két baj van az online társkeresőkkel:
- sokkal kevesebb női felhasználó, mint férfi
- az átlagos nők 'elszállt egója' attól, hogy náluk jobb pasik írnak nekik.
Nos, ha megszünteted az utóbbi lehetőségét, semmi más nem fog történni, mint h az eleve kevés női felhasználó zöme szintén otthagyja az appot, mert már nem olyan jó élmény használni. Sokra mennétek ezzel, komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!