Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresés külföldön?
Külföldön élek, mondhatni letelepedtem. Nem akarok visszamenni.
Úgy hozta az élet, hogy 45 éves férfiként újra szingli lettem. A munkahelyen nem igazán szeretnék ismerkedni. Ha lehet, akkor magyar anyanyelvű párt szeretnék.
Gondoltam, megpróbálom online. 10 éve használtam a badoot, Magyarországon élve, és több randi meg két kapcsolat is összejött. Ennek lett most vége, sajnos. Azóta nem ismerkedtem.
Viszont elbizonytalanít, amit itt az online társkeresésről olvasok.
Van valakinek tapasztalata? Kicsit tartok tőle, hogy sokkal több férfi lesz fent, mint nő. Aki nőként itt él, annak is sokszor családja van.
Illetve ha te is külföldön élsz: mit tapasztalsz? Nőből vagy férfiből van több (szingli)?
"Kicsit tartok tőle, hogy sokkal több férfi lesz fent, mint nő. Aki nőként itt él, annak is sokszor családja van."
Hát ja ezek így vannak Tinder, Badoo, Bumble stb általában ilyen 60-70-75% férfi felhasználóval mennek, ez Európában nagyjából orszagfuggetlen.
Ami esetleg jobb lehet h ugye nagyobb országok, abszolút nézve több felhasználó van ezáltal hiába csak mondjuk 30% a nő az mégis abszolút szamkent több ember.
Plusz vannak appok ami itthon nem annyira megy máshol meg szeretik (pl Bumble, Hinge).
Használtam Németországban, Hollandiában, Angliában, Olaszországban, Ausztriában.
Akkora különbségek nincsenek nyugatabbra több az ilyen ultraliberalis, pronounos woke lány de mindenhol vannak ilyenek is olyanok is. Olaszország nekem bejött mert szeretem a sötét haj barna szem kombót eléggé.
Hozzáteszem h én a 30-35 alatti korosztályrol tudok beszélni.
Külföldi tarskeren külföldiekkel van értelme a közelben.
Màsnak nemnagyon. de vannak kint élő magyarok, de távolságok is, meg úgy kis százalék esély hogy össze is jönnétek. Meg a "merítés" is kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!