Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belefásultak az emberek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefásultak az emberek az online társkeresésbe, vagy mi van?

Figyelt kérdés

Tavaly és tavalyelőtt is online társkeresőztem, badoo, tinder, bumble, tinderen pl 2 nap alatt 50+ likeom volt, rengeteg lánnyal beszéltem, sokkal randiztam, volt egyéjszakás, szexkapcsolat, komoly kapcsolat, szóval elég jól ment.

Jelenleg több mint 1 hónapja vagyok ezeken a felületeken, és sokkal kevesebb a like, összvissz kb 1 lánnyal sikerült beszélnem hosszabban, vele találkoztam is, még lehet belőle valami, de a lényeg, hogy hihetetlen nagy a visszaesés, én pedig nem igazán változtam tavalyhoz képest, és élőben nagyjából hasonló a pozitív visszajelzések száma, mint eddig.

Ennyire visszaesett a társkeresőzés komolysága, népszerűsége?

22F

2023. aug. 6. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
26%

1: Mert trollkérdés,hülyeséget kérdeztél.

Mellé kellett volna tenni egy nullát, mondjuk 7 millió nettó.

2023. aug. 6. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Nyár van, mindenki a fesztiválokon meg a vízparton ismerkedik.
2023. aug. 6. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
36%

Velem ugyan ez volt. 2019 -ben még ment, aztán a lezárás óta semmi még úgyse, hogy pontosan ugyanaz a profil ugyanazzal az életkorral.

Egyszerűen minden évben egyre nehezebb a csajozás.. sajnos a való életben is. Amerikában már 63% a szingli férfiak aránya.

2023. aug. 6. 12:47
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Én nőként is ugyanezt tapasztaltam idén Tinderen. Ha össze is jött valami, azok élőben többnyire tök csúnya pasik voltak. Inkább le is töröltem és élőben ismerkedek. Egy szórakozóhelyen mindig betalálnak jó pasik, mert amúgy jó nő vagyok, el se tudom képzelni, milyen lehet rosszabb külsővel a tinderezés, ha még nekem is egy nagy csalódás 2-3 évvel ezelőtthöz képest.
2023. aug. 6. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Én bele. Utálom, hogy a legjobb! eredmény is az, hogy minden oké a másikkal, épp csak nincs kémia. Miután több ilyenbe belefutsz, csalódott leszel, és már csak félgőzzel vagy úgy sem csinálod. A negatív tapasztalatokról meg inkább ne is beszéljünk...
2023. aug. 6. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

“Ha össze is jött valami, azok élőben többnyire tök csúnya pasik voltak. “

Persze, én is faceAppal Chadnek photshoppoltam magam

2023. aug. 6. 13:41
 7/9 anonim ***** válasza:
38%
#6 gondolod nincsenek catfish pasik? Legjobb, mikor életében pár hétig sportos teste volt, és évekkel később is azokat a képeket teszi ki, csak épp már köze nincs hozzájuk. Arcra is nagyon csalókák tudnak lenni a képek.
2023. aug. 6. 13:46
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Nőként is siralmas a helyzet. Semmi értelme. Ghostolás match után meg hasonlók. Pedig nem vagyok ronda. Lefogom magam törölni. Semmi értelme.
2023. aug. 6. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nagyon nem is ismerkednek már az emberek, aki igen az most erre-arra, mert nyár van, mondjuk engem a nyár pont arra ösztönöz, hogy ne menjek semerre, mert utálom a meleget és napot, éjszaka elmegyek bulikba, de ismerkedni valamiért rohadtul nincs kedvem. Nem olyan világ van, hogy lássam bármilyen pozitív szikráját egy kapcsolatnak.
2023. aug. 6. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!