Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefásultak az emberek az online társkeresésbe, vagy mi van?
Tavaly és tavalyelőtt is online társkeresőztem, badoo, tinder, bumble, tinderen pl 2 nap alatt 50+ likeom volt, rengeteg lánnyal beszéltem, sokkal randiztam, volt egyéjszakás, szexkapcsolat, komoly kapcsolat, szóval elég jól ment.
Jelenleg több mint 1 hónapja vagyok ezeken a felületeken, és sokkal kevesebb a like, összvissz kb 1 lánnyal sikerült beszélnem hosszabban, vele találkoztam is, még lehet belőle valami, de a lényeg, hogy hihetetlen nagy a visszaesés, én pedig nem igazán változtam tavalyhoz képest, és élőben nagyjából hasonló a pozitív visszajelzések száma, mint eddig.
Ennyire visszaesett a társkeresőzés komolysága, népszerűsége?
22F
1: Mert trollkérdés,hülyeséget kérdeztél.
Mellé kellett volna tenni egy nullát, mondjuk 7 millió nettó.
Velem ugyan ez volt. 2019 -ben még ment, aztán a lezárás óta semmi még úgyse, hogy pontosan ugyanaz a profil ugyanazzal az életkorral.
Egyszerűen minden évben egyre nehezebb a csajozás.. sajnos a való életben is. Amerikában már 63% a szingli férfiak aránya.
“Ha össze is jött valami, azok élőben többnyire tök csúnya pasik voltak. “
Persze, én is faceAppal Chadnek photshoppoltam magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!