Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan ritkaság manapság férfiben hogy képtelen vagyok a szerelmet, érzelmeket szétválasztani a szextől?
Figyelt kérdés
38 éves vagyok és egyszer volt egy kalandom és olyan rossz volt ugyanis nem éreztem érzelmes, szerelmet a nő iránt, azóta képtelen vagyok és úgy szexelni hogy nem vagyok szerelmes, voltak ajánlatok voltak megkeresések hogy szeretnélek velem lenni, mert átlag nem vagyok csúnya férfi, de képtelen vagyok
úgy együtt lenni egy nővel hogy nem vagyok belé szerelmes
2023. szept. 16. 09:36
1/3 anonim válasza:
Akkor ne legyél úgy vele. Nincs ezzel semmi gond.
2/3 anonim válasza:
Férfit ilyet még nem láttam, szóval igen, ritka, de mi vele a gond? Én nem látok ebben problémát.
3/3 anonim válasza:
Férfiként én is így vagyok vele, szerintem ez teljesen normális. Voltak egyéjszakás kalandok, de egyikre sem mondanám azt hogy élveztem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!