Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez ritkaságnak számít, ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ritkaságnak számít, ha én férfiként csak egyetlen társra vágyom, illetve, hogy családot alapítsak?

Figyelt kérdés

Lehet, meglepő lesz, amit írok, de én leginkább arra vágyom, hogy egy feleségem, családom, gyerekeim legyenek.

Biztos velem van a baj, de én nem vágyom ilyen alkalmi kapcsolatokra, volt már részem ilyenben és egyáltalán nem éreztem jól magam. Nincs szükségem felszínes kapcsolatokra.

Csak egyetlen nőre vágyom, akivel őszintén szeretjük egymást életünk végéig, családot alapítunk, gyerekeink lesznek.

Viszont úgy vettem észre, hogy körülöttem a legtöbben nem így gondolkodnak, senki se akar elköteleződni, felelősséget vállalni, vagy bármi ilyesmit. Inkább csak a mának élés megy. A legtöbben nem köteleződnek el, vagy ha igen, akkor megcsalják a párjukat, és ezt veszik természetesnek, mintha ezzel nem lenne semmi baj. Most lehet, h én egy UFO vagyok, de képtelen lennék így élni. Nem tudnék tükörbe nézni, ha megcsalnám azt akivel együtt vagyok.

Nekem az a legfontosabb, hogy egy megbízható, intelligens lányt találjak, akivel vonzódunk egymáshoz, hasonló az értékrendünk és az elképzelésünk a jövőről. Aki nem dobja oda magát egyből, de nem is játszmázik velem, hanem őszintén és mélyen lehet vele érdemi témákról beszélgetni, és közös programokat tervezni.

2020. márc. 7. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Ritkaság, de sokan hazudják ezt.
2020. márc. 7. 19:50
 2/11 A kérdező kommentje:

Tudom, ez elég nagy baj, mert akik ezt hazudják, azok érzések nélkül mindenféle praktikákkal könnyen elérik, h a másik el is higgye nekik.

Míg én aki őszintén így gondolom, nekem nem hiszik el, mert az őszinte érzések azok csak jönnek, és valszeg sokkal bénábban viselkedem, mint azok, akik csak megjátsszák ezt.

2020. márc. 7. 19:53
 3/11 anonim ***** válasza:
A héten volt egy hasonló kérdés női verzióban, férfire vonatklozóan.
2020. márc. 7. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Van elég ember a földön. Még sok is. Ha józan vagy, akkor nem vállalsz gyereket.
2020. márc. 7. 20:26
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Jó ez meg minden, csak a nő meg ne tudja hogy csak rá vágysz mert ettől egyből menekülni fognak...
2020. márc. 7. 20:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagy ritkaság. Szerintem ez a normális.
2020. márc. 7. 20:45
 7/11 A kérdező kommentje:

De ez miért olyan riasztó?

Én képtelen vagyok megjátszani magam, és úgy tenni, mintha nem érdekelne valaki, akit kedvelek.

2020. márc. 7. 20:56
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
Ezt tőlük kérdezd, ők tudják miért taszító számukra ha valaki szerelmes beléjük. - _-
2020. márc. 7. 21:16
 9/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem az, de nem mindenki akar családot, házasságot. Én is komoly kapcsolatot keresek, mégis elzárkózom mindkettőtől.
2020. márc. 7. 23:39
 10/11 A kérdező kommentje:

Tudom, mert már találkoztam ilyen lánnyal.

Akiben minden megvolt, de közölte hogy ő soha nem akar gyereket.

2020. márc. 8. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!