Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ritkaságnak számít, ha egy lány szereti a Gyűrűk urát/ Star Wars-t/Star Treket/Walking Deaddet?
"nem bírom lerázni. Habár nem is akarom, mert nekem is bejön. :P"
Es ezek utan, meg merik kerdezni miert nem ertjuk meg oket...
Egyik sem ritkaság.
Viszont AZ igen, ha ténylegesen érdekli és szereti is, rajongó és nem azért mert "xy csávónak de szép a kockahasa" vagy nem hipszter mellé.
Nem tudom, mások hogy állnak hozzá, de én alapból rühellem a zombikat, szóval Walking Dead kilőve, de szerintem, ha fiú lennék, se szeretném, szóval ez nem nem, hanem jellemfüggő. (De például nekem is van olyan fiúismerősöm, aki azt hiszi, rajongok a horrért, és nem érti, hogy nem. Csak mert láttam egy-két horrorfilmet. :P)
Gyűrűk Ura? Oké? Meg alapból a fantasy, bár inkább könyv, mint film, bár ez sokakra igaz mostanában, fleg 40 éves kor alatt.
Star Wars? Kizárt. Az egyetlen science fiction, amit elviselek, a Doctor Who, de az meg ugye nem a szokványos. És jóképű a 10-11th doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!