Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt sok a magát csajnak mondó meleg férfi?
Már sok "csajjal" beszélgettem itt. Sokan kértek is képet és megígérték, hogy ők is küldenek stb., De utána eltűnnek. Már mindig azt írom nekik, hogy minek küldjek, azt se tudom, hogy fiú vagy lány vagy. Annyit ír, hogy bízzak benne. Elküldök a testemről egy viszonylag jó képet(nem meztelent) es eltűnik. Néha úgy érzem, hogy csak kiéhezett meleg férfiak vannak a chat túlsó oldalán. Nembtudom elképzelni, hogy lányok itt akarnának ismerkedni. Ti erről mit gondoltok?
26/F
1-es
Akkor vigyázz a reddittel az teli van "lányokkal" közben pedig transzneműek
Én a múltkor egy fétises meleg hülyegyereket szivattam. Rámírt, mintha nő lenne, és, hogy neki az a fétise, hogy a köldökét bárki kénye-kedve szerint "használhassa", nők, férfiak egyaránt.
Persze ahogy rámírt egyből felismertem a felhasználónevét, mert már régebben is zaklatott, csak akkor nekem még más volt a profilom. Szóval tudtam, hogy egy meleg gyerekről van szó, ezért elkezdtem trollkodni vele, mintha elhinném, hogy tényleg nő. Aztán 3-4 üzenetváltás után jött is a kérés, hogy kűldjek neki képet a hasamról, én meg boldogan belementem, és küldtem neki egy képet egy nagy, szőrős, férfi hasról mintha az enyém lenne, had örüljön a hülyéje.
És az a baj, hogy ezek az emberek vidáman csinálhatják ezt itt az oldalon, de ha én most ide kiírnám a felhasználónevét, akkor egyből törölnék a válaszomat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!