Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól látom hogy általában a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom hogy általában a szép emberek hangoztatják hogy nem a külső számít?

Figyelt kérdés
Ahogy tapasztaltam ezt a modell arcú, alkatú férfiak és nők mondják. Hogy humor meg intelligencia mellett eltörpül a külső. Képzeljétek magatokat egy fullos ember helyébe, odamegy hozzátok ez a figura [link] tegyük fel nagyon vicces és intelligens ami amúgy nem valószínű. Szerintem senkinek nem fog jó értelemben elállni a lélegzete.
2023. szept. 16. 03:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

@9

Alapvetően okos dolgokat mondasz, de mint mondtam, ne feledjük el, hogy a valóság is egyértelműen alátámasztja azt, hogy undorítóan ocsmány vagyok. :D Szerinted mi más egyebet takar az, hogy társkeresőn ~8 év alatt 4 randim és 1 darab, fél évig tartó kapcsolatom lett, az is 28 évesen? Na mindegy, egy dologra reagálnék, ami általánosabb, jobban illik a kérdés profiljához, és kevésbé szól látványosan rólam.

"Foglalt (korodebeli) nők véleménye viszont már nem elhanyagolandó."

Már miért ne lenne az? Az általam említett három réteg az, aki nyugodtan, felelősségvállalás nélkül mondhat a témában bármit. Értsd: ha, teszem azt, egy foglalt nő azt mondja, hogy... na jó, nem tudom, sosem mondott még senki semmi jót a külsőmre (bizony, még az az egy szem párom se, aki velem volt fél évig), úgyhogy fogalmam sincs, mit szokás mondani ilyenkor. :D Szóval valami pozitívumot hoz fel. Mit szűrsz le ebből? Azt, hogy minden valószínűséggel szabad a pálya és ismerkedni próbálsz vele. Viszont egy foglalt nő, egy idős nő, vagy egy bármilyen férfi nyugodtan mondhat bármit akár kedvességnek szánt kegyes hazugságként is, mert minimum 99%, hogy nem fogsz nála bepróbálkozni. Na, ezért veszti érvényét ebben a témában a foglalt nők véleménye.

És egy kis saját anekdota is a végére, még ha tudom is, hogy érvelés során ez a legrosszabb, amivel előhozakodhat az ember. Egy időben sokaknak elküldtem itt a képemet véleményezésre. Akik bármi pozitívat is mondtak, akár csak olyasmit, hogy "hát te aztán hülye vagy, hogy ilyeneket képzelsz magadról, mert valójában nagyon rosszul látod a külsődet, pedig totál átlagos vagy", nos azokra -amolyan kísérletképp- ráírtam még egy levélben, megkérdezve, hogy van-e kedvük ismerkedni. Totálisan reménytelen és esélytelen volt a dolog, ez evidens volt, csak a kíváncsiság vezérelt. És mit ad az ég, valahogy mindegyikük a fenti három kategóriából került ki! Tehát magyarán szólva senki nem volt hajlandó akkor sem megismerni pusztán a külsőm miatt, aki többé-kevésbé korombeli, szabad hölgy volt. Fura, nem? :D Valahogy gyanúsan egybecsengenek a valóságban tapasztalt élményeim (bár az tény, hogy lehet valami abban, hogy kicsit túlgondolom és valójában fosik rám a legtöbb ember - ami különben még rosszabb; a közönynél a megvetés is jobb, hiszen az legalább egyfajta érzelem), a photofeeleres pontszámok, a társkeresőn tapasztaltak, és az, amit látok a tükörben.

2023. szept. 16. 09:31
 12/14 anonim ***** válasza:

#10 Hogy nincs még annyi élettapasztalata, nem azok a dolgok fontosak neki, mint egy 25-28 éves nőnek.

Nyilván, ha valakivel nem tervezel komolyan, akkor elég az is, hogy egy darabig jól elvagytok meg van szexuális vonzalom.

Szexuális vonzalom meg kialakulhat olyannal is, akivel hosszútávon nem is illenétek össze, nem igazán az eseted, nem jó parti.

2023. szept. 16. 10:25
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 Ja, meg hát ugye az sem mindegy, hogy a 20 éves lány hogy néz ki.Lehet épp nem úgy, mint ami a korosztályában manapság divatosnak számít, ez a 43 éves fószer meg számára láthatóan odáig van érte, törődik vele, ezt meg nem tapasztalta még korban hozzá közelebb álló, jobb pasiktól.
2023. szept. 16. 10:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint amikor szivacs agyat orokolt valaki 3 szor elolvassa es megjegyzi vagy magasabb logikai szinten van.. aztan nem tudja elhinni mas miert nem tanult felso oktatasban amikor siman elvegezheto..

Irhattam volna valami ugyessegi sportot is.. a lenyeg az emberek nincsennek egy szinten ami az egyiknek konnyu a masiknak komoly nehezsegeket okoz.

2023. szept. 16. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!