Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól látom hogy általában a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom hogy általában a szép emberek hangoztatják hogy nem a külső számít?

Figyelt kérdés
Ahogy tapasztaltam ezt a modell arcú, alkatú férfiak és nők mondják. Hogy humor meg intelligencia mellett eltörpül a külső. Képzeljétek magatokat egy fullos ember helyébe, odamegy hozzátok ez a figura [link] tegyük fel nagyon vicces és intelligens ami amúgy nem valószínű. Szerintem senkinek nem fog jó értelemben elállni a lélegzete.
2023. szept. 16. 03:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Nem
2023. szept. 16. 04:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. szept. 16. 06:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Akiknek jól megy az ismerkedés, nem is szokták érteni, hogy egy rondább embernek miért nem megy a csajozás például. "Csak odamész, dumáltok egy kicsit, azt kész" szokták mondani😃.
2023. szept. 16. 06:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kb.

Ez hasonló ahhoz, mint amikor azt mondogatják, a szerelem/megfelelő társ majd egy szép napon váratlanul jön magától. Nekik jött, mert szerencsések voltak. Én is egy csomót köszönhetek a szerencsének az élet egyéb területein, cserébe ebben például nincs. 30+ vagyok, ha nem keresem, kajtatok utána, akkor nem jön még egy sima szexpartner sem, de még ha "vadászom", is csak olyan, akivel nincs kölcsönös vonzalom, kémia. Pedig nőként állítólag könnyű.

2023. szept. 16. 06:50
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Hat 4 es megertelk, en is evekig kerestem a felesegem. Ne add fel, hidd el eljon majd az csak nem szabad feladni
2023. szept. 16. 06:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Nnnnagyjából.

De azt is hozzá kell vneni, hogy legtöbbször nem a csúnya emberek hangoztatják, hogy a külsejük miatt nem kellenek senkinek. Akik ezt mondják, aozknak alsóhangon a fele, de inkább a háromnegyede teljesen átlagos, vagy max gondozatlan külsejű, de nem csúnya.

2023. szept. 16. 07:23
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

Ahogy a "penz nem boldogit" a gazdagok mondasa :)

39F incel

2023. szept. 16. 07:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

@6

Ez annyira érdekes amúgy. Én magamat rondának látom. A tapasztalat is azt mutatja, hogy ronda vagyok (30 évesen épphogycsak nem vagyok már szűz). Ennek ellenére sokan mondják azt, hogy nincs a külsőmmel baj - csak ezt kik mondják? 50+-os hölgyek, foglalt nők, meg legtöbbször férfiak. Na most az ilyen forrásoknak aligha lehet hinni, mert minő véletlen, én még korombeli, nem foglalt nőtől nem undorodó tekintetet még szerintem sosem kaptam. :D Nem mellesleg a Photofeeler is egy elég jó platform a valóság megerősítésére.

Mindezzel arra akarok kilyukadni, hogy ezekről a nemronda-ronda emberekről általában kiderül, hogy sajnos tényleg rondák, és igen, a kérdésben szereplő mondat egy önámító, ezzel párhuzamosan burkoltan, de mégis tök egyértleműen dicsekvő mondat a szép emberek részéről.

2023. szept. 16. 08:07
 9/14 anonim ***** válasza:
54%

8, akkor árnyaljuk a dolgot.

Oké, anyádkorabeli nőknek kár hinni, ezt aláírom. Előforudlhat, hgoy 30 éve jó pasinak sázmítottál volna, dehát ezzel nem vagy kisegítve:D

Foglalt (korodebeli) nők véleménye viszont már nem elhanyagolandó. Ők azok, akiknek semmi érdekülk nincs abban, hogy hazudjanak és jó esetben nem is okoz olyat a dícséretük amit nem akarnak. Mármint érted, egy szingli nő ha ilyet mond, ráhajtasz, pedig nem feltétlen akarja, hogy ráhajts.

Photofeeler-t el kell felejteni. Épp úgy ahogy a social media platformok, ez is csak arra jó, hogy porig alázza az önbecsülésed senkik által.

Undorodó tekintet nőktől.

Aham. Számomra ez árulkodik a legjobban.

Az emberek nems zoktak undorodni csakúgy másoktól. Egyszerűen az emberek 90%-a lesz*rja hogy néz ki és mit cisnál a másik.

Sokan írják itt az oldaon, hogy "látom a szemébne mit gondol rólam". És a legtöbb esetben az tlátja, hogy a másik menyire nem szereti őt.

Na, ezek az emberek általában azt "látják", hogy szerintük a másik mit gondol róluk. A másik sokszor abszolút nem gondol semmit.

Azaz azt látod amit te gondolsz magadról.

Hidd el, a pénztáros, a futár, a pultos, a melletted lévő utas stb... pont le se szarja hogy nézel ki. Sokan mégis azt hiszik, hogy mások épp véleményezik őt.

Alacsony önbecsülés.

De egyébként ha feltesszük, hogy realitásról van szó (ahogy 4 esetből 3ban nem), akkor is... jó valamire, ha te lenézed saját magad?

Az ismerkedés lényege, hogy eladd magad. Ezt CSAK magas önbecüsléssel lehet.

Ha TE elhiszed, hogy jó vagy, akkor a másik is el fogja. ugye a "vagány vállalkozó vagyok" surmók is ezt cisnálják:D Olyan magatartást vesznek fel, amiről elhiszed, hgoy van mire magabiztosnak lennie. Aztán erre semmi garancia nincs, de addigra már késő:D

Ha a saját önbecsülésedre kamuzol... akkor vlaójában nem kamuzol.

Ha te előadod, hogy magabiztos vagy, határozott vagy, mert te egy jó ember vagy, és a másik így fog ád nézni.. akkor valójában kamuztál? Nem vag yjó ember?

2023. szept. 16. 08:35
 10/14 anonim ***** válasza:

Fél éve ki vett tőlem egy szobát az egyik kollégám 43 éves srác.

3 szobás lakásom van, a pénz az jól jön,egy helyen is dolgozunk úgyhogy belementem hogy ki vegyen tőlem egy szobát.

Nevezzük Attilának,mert ez a neve.

Szóval Attila nem a legélesebb kés a fiókban,nem is gazdag sőt, van egy tiszteletreméltó sörhasa is,és elöl a hiányzik 2-3 foga.

Ennek ellenére a 43 éves elvált Attilának jelenleg egy 20éves barátnője van

( azt hiszem most októberben lesz 21 majd a csaj)

És úgy hogy a saját lánya meg 22 éves.

És akár hányszor pörgetem végig az agyamba egyszerűen nem értem,mit eszik rajta a csaj,egy csinos fiatal lányról van szó.

Ha megnyúznak se értem,hogy mit eszik az a csaj az Attilán.

2023. szept. 16. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!